Somat

Somat je expert pre automatické umývanie riadu s maximálnym čistiacim výsledkom bez žiadnej dodatočnej námahy pri odmáčaní.

Za viac ako 50 rokov nemeckých technológií značky Somat sa podarilo jasne zamerať na potreby spotrebiteľa a inovácie. Portfólio ponúka širokú škálu čističov a aditív vrátane viacerých inovatívnych riešení.

Vďaka svojej širokej ponuke je Somat voľbou viacerých krajín ako Nemecko, Rakúsko, Španielsko, Poľsko a mnoho ďalších.

  • Somat klasické tablety – Žiadne dávkovanie, žiadne predmáčanie! Tablety Somat Classic odstraňujú každodenné nečistoty a zvyšky jedla. Zároveň poskytujú silnú a efektívnu čistiacu silu. Váš riad a poháre zanechávajú žiarivo čisté a lesklé po každom umývacom cykle.
  • Somat multifunkčné tablety – Silný čistiaci účinok a dokonalý lesk, a to i bez predmáčania! Tablety sa vďaka vo vode rozpustnej fólii* a účinnému zloženiu rýchlo rozpúšťajú a pôsobia okamžite. Multifunkčné tablety od Somat odstraňujú aj tie najodolnejšie zaschnuté škvrny a zanechávajú váš riad vždy žiarivo čistý a lesklý! Vyskúšajte multifunkčné tablety Somat All in 1, Somat All in 1 Extra, Somat Gold a Somat Excellence
  • Somat multifunkčné gély – Všestranné aktívne zloženie multifunkčných gélov od Somat sa okamžite rozpúšťa a uvoľňuje svoj silný čistiaci výkon, pre viacnásobnú účinnosť proti odolným nečistotám a náš najlepší dokonalý lesk. Vyskúšajte Somat Gél All in 1 Lemon & Lime, Somat Excellence Duo Gel Hygiene, Somat Excellence Duo Gel Grase – cutting. Bez zvyškov, dokonca aj pri krátkych cykloch – zanechá Váš riad žiarivo čistý a lesklý!
  • Somat aditíva – Starostlivosť o umývačku riadu je mimoriadne dôležitá. Značka Somat preto prichádza s vylepšenými aditívami Duo Power Experts so silou dvoch účinných benefitov, ktoré vďaka svojej kvalitnej a účinnej technológii zabezpečia hĺbkové čistenie umývačky riadu. Do skupiny aditív patrí soľ, leštidlo, čistič umývačky a osviežovač. Hygienická čistota a sviežosť, dlhodobá funkčnosť a dobý výkon vašej umývačky riadu!

*Okrem Somat All in 1

Top značka
www.somat.sk

Pro Nature – Čistý domov, čistá planéta 

Uistite sa, že sa pozriete aj na udržateľnú radu produktov pod značkou  Pro Nature ktorá je dostupná skrz kategórie. Fľaše tejto rady sú vyrobené zo 100% recyklovaného plastu, niektoré dokonca obsahuju 50%  Social Plastic®Balenie WC blokov je vyrobené zo 100% recyklovaných materiálov.

Informácie a služby

Spojte sa s nami Zákaznícky servis Laundry & Home Care  +421 2 3331 0002 Kontaktujte nás na e-mailovej adrese: Stiahnuť vizitku Pridať do mojej zbierky

Alebo telefonicky v pracovných dňoch medzi 8.00 – 17.00 hod.Telefón: +421 2 3331 0002