1. 3. 2018  Bratislava

Predstavenie SYOSS SALONPLEX stylingu

Styling so starostlivosťou o vlasy: SYOSS SALONPLEX

Krásne a zdravé vlasy nie sú len výsledkom správnej vlasovej starostlivosti – jemný proces prípravy stylingu a správny výber produktov môžu vaše vlasy udržať nádherné. SYOSS SALONPLEX lak na vlasy a penové tužidlo kombinujú profesionálny výsledok stylingu so starostlivosťou pre dosiahnutie až o 75 % menšej lámavosti vlasov* a to všetko bez zníženia stupňa fixácie.

SYOSS SALONPLEX stylingové produkty budú dostupné v obchodoch od marca 2018.

Ak sú vlasy suché, pôsobia ako neudržiavané a nudné. Okrem toho sú náchylnejšie na poškodenie. Popri správnej starostlivosti môžu vlasové výrobky zohrať dôležitú úlohu pri zvládnutí problému "suchých vlasov". Ošetrujúca zložka SALONPLEX vlasom poskytuje pevnosť a starostlivosť, pričom zabezpečí až o 75 % menšiu lámavosť vlasov.*

Lak na vlasy SYOSS SALONPLEX im dodáva ochrannú vrstvu a pomáha predchádzať vysušeniu a krepovateniu. Ošetrujúce zložky v penovom tužidle SYOSS SALONPLEX sa zameriavajú na poškodené oblasti vlasov. Vďaka ochrannej vrstve, ktorú tvorí, sa vlasy cítia mäkšie a ľahšie sa stylujú. Spoločnosť SYOSS vyvinula v spolupráci s kaderníkmi svoje najnovšie produkty ako zo salónu. Účesu dodávajú mimoriadne silnú fixáciu po dobu až 48 hodín bez toho, aby vlasy vysušili. Vlasy vyzerajú prirodzene a zdravo bez lepkavých zvyškov.

Prehľad produktov SYOSS SALONPLEX:

SYOSS SALONPLEX lak na vlasy, 4,59 EUR/300 ml
Pre zdravo vyzerajúce vlasy a extra silnú fixáciu po dobu až 48 hodín.

SYOSS SALONPLEX penové tužidlo, 4,59 EUR/250 ml
Chráni pred vyschnutím a krepovatením

* V porovnaní s neošetrenými vlasmi

Tlačové správy (118,57 KB)