1. 4. 2018  Bratislava

Novinka Schwarzkopf beology

Novinka od Schwarzkopf: prvý prémiový systém vlasovej starostlivosti inšpirovaný silou hlbín mora pre dokonalé vlasy

Naše vlasy môžu mať rôzne potreby, a preto je veľmi dôležité mať rad vlasovej starostlivosti, ktorý splní individuálne požiadavky - či už sú naše vlasy suché, poškodené alebo krepovité. Prémiový rad vlasovej starostlivosti od Schwarzkopf beology odpovedá na potreby zákazníkov, pretože ponúka na mieru šité produkty systému vlasovej starostlivosti Repair, Moisture a Smoothing pre zdravo vyzerajúce vlasy. Inovatívna receptúra inšpirovaná silami hlbokého mora kombinuje morský extrakt z hlbín s anti-oxidačnými riasami. Výsledkom sú vyživené a hydratované vlasy, ktoré sú neuveriteľne uhladené.

Schwarzkopf beology je už dostupný.

Prvý prémiový rad vlasovej starostlivosti od Schwarzkopf, beology, je vyrobený z prírodných ingrediencií podľa najnovších vedeckých inovácií. Receptúra s anti-oxidačnými riasami z obnoviteľných zdrojov a inovatívnym extraktom z hlbín mora ponúka uhladené a dokonalé vlasy. Prémiový rad vlasovej starostlivosti hĺbkovo vyživuje vlasy a zanecháva ich viditeľne hladké a uhladené. Receptúra s hlbinným extraktom z Kalifornského zálivu a anti-oxidačnou riasou z pobrežia nemeckého Baltu poskytuje vlasom hydratáciu a chráni vlasy i vlasovú pokožku.

Dve bi-séra tvoria srdce na mieru šitého systému vlasovej starostlivosti Repair a Smoothing. Obsahujú perfektne vyvážené fázy, ktoré sú pripravené priamo na použitie a poskytujú optimálnu starostlivosť i ochranu. Bi-séra sa môžu použiť na suché vlasy, do ručníkom vysušených vlasov alebo sú taktiež vhodné k oživeniu vášho účesu v priebehu dňa. Okrem vyživujúcich šampónov a kondicionérov rad obsahuje taktiež hĺbkovo ošetrujúcu masku, booster solution, daily essence mist a sprej na ochranu pred teplom, ktorý vlasy dokonale pripraví na každodenný styling.

Produkty radu Repair, Moisture a Smoothing sa môžu vzájomne kombinovať ako uznáte za vhodné, čo vám umožní vytvoriť vlasovú starostlivosť presne zodpovedajúcu vašim potrebám. Aby sme vám pomohli v orientácii, každý produkt je označený jedným zo štyroch krokov:
Purify - Čistenie (všetky šampóny a kondicionér Smoothing Cleansing Conditioner), Prepare - Príprava (všetky kondicionéry), Deep Care - Hĺbková starostlivosť (všetky masky) a Boost - Extra starostlivosť (všetky bi-séra, Booster Solution, Daily Essence Mist Spray a Heat Protection Spray).

Okrem vysoko kvalitných ingrediencií a prísľubu prémiovej vlasovej starostlivosti vás Schwarzkopf beology iste zaujme svojou príjemnou vôňou sviežeho morského vánku a teplých kvetinových tónov jazmínu, hyacintu, cédrového dreva a vanilky.

Prehľad produktov Schwarzkopf beology:

beology Repair - s ošetrujúcimi polymérmi pre maximálnu regeneráciu vlasov

Tento regeneračný systém vlasovej starostlivosti sa v niekoľkých krokoch postará o vlasy a zaplaví ich vzácnymi proteínmi, zocelí poškodenú vlasovú štruktúru a posilní vlasové vlákna pre dlhotrvajúci lesk a uhladené vlasy. Ideálny pre poškodené vlasy.

beology Repair šampón, 8,99 EUR/400 ml, RSP* (Krok 1: Purify)
Čistí, vyživuje a regeneruje vlasy.

beology Repair kondicionér, 8,99 EUR/400 ml, RSP* (Krok 2: Prepare)
Pre dokonalo uhladené a poddajné vlasy.

beology Repair maska, 9,99 EUR/200 ml, RSP* (Krok 3: Deep Care)
Klasická oplachovacia hĺbkovo ošetrujúca maska. Nechajte pôsobiť po dobu 5-10 minút.

beology Repair Booster Solution, 8,99 EUR/50 ml, RSP* (Krok 4: Boost)
Neoplachovací produkt určený na končeky vlasov. Až o 95 % menej rozštiepených končekov.

beology Repair Bi-sérum, 11,99 EUR/2x28 ml, RSP* (Krok 4: Boost)
Skladá sa z bielej emulzie obsahujúcej vysoko koncentrované extrakty z hlbín mora a regeneračného gélu obsahujucého anti-oxidačnú riasu. Pre regeneráciu i ochranu.

beology Moisture - s panthenolom pre viac hydratácie

Tento systém vlasovej starostlivosti v niekoľkých krokoch intenzívne hydratuje vlasy, uhladzuje vlasovú kutikulu a dodáva vlasom odľahčenú sviežosť. Ideálny pre suché vlasy.

beology Moisture šampón, 8,99 EUR/400 ml, RSP* (Krok 1: Purify)
Hydratujúci čistiaci produkt pre vaše vlasy.

beology Moisture kondicionér, 8,99 EUR/400 ml, RSP* (Krok 2: Prepare)
Pre perfektne uhladené a poddajné vlasy.

beology Moisture maska, 9,99 EUR/200 ml, RSP* (Krok 3: Deep Care)
Klasická oplachovacia hĺbkovo ošetrujúca maska. Nechajte pôsobiť po dobu 5-10 minút.

beology Smoothing - s olejom pre optimálny výsledok bez štiepenia

Uhladzujúci systém vlasovej starostlivosti v niekoľkých krokoch uzatvára vonkajšie vlasové vlákno a krotí neposlušné vlasy - dokonca i vo vysokej vlhkosti. Ideálny pre krepovité vlasy.

beology Smoothing šampón, 8,99 EUR/400 ml, RSP* (Krok 1: Purify)
Uhladzujúci čistiaci produkt pre vaše vlasy.

beology Smoothing Cleansing kondicionér, 8,99 EUR/400 ml, RSP* (Krok 1: Purify)
Ponúka jemné čistenie pre obzvlášť náročné vlasy. Používajte každé dva týždne namiesto vášho šampónu.

beology Smoothing kondicionér, 8,99 EUR/400 ml, RSP* (Krok 2: Prepare)
Pre dokonalo hladké a poddajné vlasy.

beology Smoothing maska, 9,99 EUR/200 ml, RSP* (Krok 3: Deep Care)
Klasická oplachovacia hĺbkovo ošetrujúca maska. Nechajte pôsobiť po dobu 5-10 minút.

beology Smoothing Bi-sérum, 11,99 EUR/2x28 ml, RSP* (Krok 4: Boost)
Skladá sa z bielej emulzie obsahujúcej vysoko koncentrované extrakty z hlbín mora a regeneračného gélu obsahujúcého anti-oxidačnú riasu. Pre uhladenie a ochranu.

beology Smoothing Heat protection spray, 9,99 EUR/150ml, RSP* (Krok 4: Boost)
Tento sprej kombinuje uhladzujúci režim vo viacerých krokoch, pretože chráni vlasový kortex  pomocou technológie ochrany pred teplom, zatiaľ čo posilňuje vlas hlboko zvnútra. Vlasy sú chránené pred teplom z fénov, žiaria zrkadlovým leskom a sú obalené jemnou vôňou. Dokonalý pred použitím žehličky alebo kulmy.

*RSP je nezáväzne odporučená cena

Tlačové správy (199,12 KB)