3. 4. 2018  Bratislava

Launch Taft 7 Days

Rozšírte limity svojich štýlov až na 7 dní: Taft drží ako nikdy predtým

Viac objemu, menej krepovatenia a viac pružnej hebkosti - je niečo čo sa vám na tomto nepáči?  Žiaľ, nájdenie si času na komplikované stylingové rutiny nie je také jednoduché. Rýchly životný štýl, deti, práca, to všetko spôsobuje, že nám neostáva veľa času na seba.

Revolučná formula, odolná voči umývaniu v novej kolekcii Taft 7 Days, udržiava styling vlasov na svojom mieste až týždeň, dokonca aj po dvoch alebo troch umývaniach a bez opätovného použitia - ak je lak na vlasy alebo penové tužidlo kombinované s jedným z dvoch balzamov na úpravu vlasov.

Nová generácia polymérov Taft 7 Days, ktoré sú odolné voči umývaniu, je kombinovaná s technológiou nabíjacieho efektu pre dlhotrvajúci štýlový účes. Polyméry sú molekuly s dlhým reťazcom, ktoré vytvárajú rovnomernú fóliu - keď sa rozpúšťadlo, v tomto prípade voda, odparuje,  vytvorí sa ochranná vrstva proti vlhkosti pre mimoriadne dlhotrvajúci antifrizový efekt. Tieto polyméry sa postupne vymyjú, čo znamená, že styling vlasov zostane na mieste dlhšie a bez námahy. Šetrí to čas a uľahčuje styling a ten sa vďaka tomu stáva zábavným.. Navyše, nehrozí žiadne poškodenie vlasov.

Až týždeň trvajúce benefity stylingu

Taft 7 Days ANTI-FRIZZ DAILY FINISH lak na vlasy  s technológiou odolnou proti krepovateniu chráni vlasy pred vlhkosťou a dodáva vaším vlasom objem a trvalý hladký povrch. Taft 7 Days penové tužidlo na objem v kombinácii so stylingovými balzami vďaka novému zloženiu Taft 7 Days s technológiou Wash-Resist poskytuje dlhotrvajúci a mimoriadne silný objem až 7 dní, a to aj po viacnásobných umývaniach vlasov. Nová vylepšená penová hmota od Taft pomáha chrániť vlasy pred vysušením bez zaťaženia, bez zanechania akýchkoľvek zvyškov alebo pocitu zlepených lvlasov - pre plnší a hustejší pocit z vlasov, ktorý trvá.

Pre dosiahnutie najlepších výsledkov použite aj Taft 7 Days stylingové balzamy. Dva unikátne produkty pre starostlivosť o styling vašich vlasov sú tieto :

- Taft 7 Days stylingový balzam pre objem s technológiou Wash-Resist v kombinácii s lakom na vlasy Taft 7 Days poskytuje vlasom objem až 7 dní, a to aj po viacerých umývaniach. Balzam sa má aplikovať na mokré vlasy a potom sa vyfénuje  okrúhlou kefou pre dosiahnutie optimálnych výsledkov.

- Taft 7 DAYS stylingový balzam na uhladenie s jemnou technológiou Wash-Resist vyhladzuje vlasy a chráni ich pred krepovatením až 7 dní. Ak sa navyše používa v kombinácii s lakom na vlasy Taft 7 DAYS tak aj po viacnásobnom umývaní, nezanechá vlasy lepkavé alebo so zvyškami. Produkt sa dá ľahko aplikovať na vlasy vysušené uterákom, ktoré sa neskôr vyfénujú  okrúhlou kefou -  pre výsledok ako zo salónu.

Prehľad produktov Taft 7 Days:

Taft 7 Days penové tužidlo na objem, 3,65 EUR/150ml
Nový Taft 7 Days - receptúra s technológiou Wash-Resist poskytuje vlasom objem aj po niekoľkých umytiach - pre plnší a silnejší pocit vlasov.

Taft 7 Days ANTI-FRIZZ DAILY FINISH lak na vlasy, 3,65 EUR/250 ml
Formula proti krepovateniu vlasov, ktorá chráni vlasy pred vlhkosťou a poskytuje dlhotrvajúce držanie - pre plný a pružný styling vlasov.

Taft 7 Days stylingový balzam pre objem, 3,65 EUR/75 ml
Vytvára plný, objemný styling bez toho, aby sa vlasy zaťažili. Drží až 7 dní pri použití v kombinácii s lakom na vlasy 7 Days aj po niekoľkých umytiach. *

Taft 7 Days stylingový balzam na uhladenie, 3,65 EUR/75 ml
Pre hladký styling bez krepovatenia, ktorý vydrží až 7 dní. Ak sa používa v kombinácii s lakom na vlasy 7 Days aj po niekoľkých umývaniach. *


* Návod na použitie: Trvalé držanie po 2-3 umytiach vlasov, dokonca aj bez opätovného použitia, ak sa používa v kombinácii so 7 Days Taft sprejom na vlasy