BlondMe

PRETOŽE DOKONALOSŤ BLOND SPOČÍVA V JEJ RÔZNORODOSTI. 

BLONDME je komplexná rada navrhnutá pre spoločné pôsobenie prinášajúce riešenia akýchkoľvek blond potrieb a prianí pre ikonické blond výsledky v salóne a doma. BLONDME farba a starostlivosť prináša vďaka integrovanému systému Advanced Bonding najvyššiu dokonalosť blond pre všetky typy vlasov bez kompromisu.

Sebavedomá
BlondMe je prvou farbiacou a ošetrujúcou značkou s Advanced Bonding systémom pre zaistenie prvotriednej kvality vlasov aj v tých najnáročnejších situáciach. Integrovaná Bonding technológia ponúka perfektné blond výsledky v 3 krokoch: Ochrana väzieb, znovuobnovenie väzieb a zachovanie obnovených väzieb.

Silná
Neprekonateľných 9 úrovní zosvetlenia s púdrom BlondMe Bond Enforcing Premium Lightener 9+, s integrovanou Bonding technológiou. Silná, no i napriek tomu chrániaca značka BlondMe minimalizuje poškodenie vlasov počas procesu odfarbovania, zosvetľovania a farbenia pre prvotriednu kvalitu blond vlasov.

Osobitá
S jednoducho a okamžite použiteľnými produktami, poskytuje náš unikátny rad farieb možnosť maximálnej individualizácie tak, aby splnila všetky osobné priania každej vašej klientky a typu jej vlasov. Prvý blond ošetrujúci rad je prispôsobený a vytvorený hlavne pre jemnú štruktúru blond vlasov.

Ikonická
Odráža posledné trendy a predchádza akejkoľvek blond výzve vďaka našim ikonickým lookom a technikám.

Informácie a služby