Prostriedok na umývanie riadu- Pur

Nová inovatívna receptúra neodstraňuje iba mastnotu, ale tiež škrob a pripáleniny a to bez zdĺhavého predmáčania. 

Značka Pur reprezentuje ľahkosť, s akou vďaka svojmu výkonu odstraňuje aj najhoršiu mastnotu. Zameranie na zákazníka a inovácie sa prejavujú neustálym vylepšovaním receptúry. Pre každú potrebu pri umývaní riadu existuje ten pravý Pur. Spotrebiteľ si môže vybrať zo širokej ponuky zameranej na maximálny výkon a starostlivosť k pokožke.

  • Secrets of Chef – Objavte najúčinnejšie zloženie od značky Pur s radom Secrets of Chef! Šéfkuchári používajú bikarbonát k účinnému odmasťovanie riadu. Pur vytvoril účinné zloženie s enzymatickými bikarbonátmi, ktoré odstraňujú odolné zvyšky, dokonca aj pripáleniny. Užite si extra výkon a žiarivý lesk vášho riadu!
  • Secrets of Care – Odmasťujúci efekt a starostlivosť o vaše ruky v jednom! Kvôli tvrdej vode a agresívnemu zloženiu niektorých produktov môže umývanie riadu vysušovať pokožku rúk. Výrobky od značky Pur radu Secrets of Care sú dermatologicky testované a majú neutrálne pH, preto sa starajú o vašu pokožku počas umývania riadu. Výsledok? Perfektne žiarivý riad, príjemná vôňa a starostlivosť o vaše ruky.
  • Secrets of World – Prípravky Pur z radu Secrets of World prinášajú dokonalý lesk a čistotu. Tento rad je inšpirovaný exotickými destináciami, ktorý vám počas umývania riadu sprostredkuje cestu okolo sveta. Utečte z dennej rutiny a vydajte sa na cestu podľa vášho priania. Vyberiete si Andalúziu či Sicíliu? Rad Secrets of World od značky Pur vám prináša dokonalý lesk a príjemné vône do vašej kuchyne.
  • Pur Secrets of Pearls – Užite si nový Pur Secrets of Pearls čistiaci prostriedok na ručné umývanie riadu! Zažite jeho účinnú odmasťovaciu silu s molekulami priťahujúcimi mastnotu a stovkami minerálnych perál. Teraz si môžete užiť žiarivo čistý riad, atraktívny dizajn vo vašej kuchyni a zážitok z prémiových vôní lotusového kvetu a granátového jablka & pomaranča.

Pro Nature – Čistý domov, čistá planéta 

Uistite sa, že sa pozriete aj na udržateľnú radu produktov pod značkou Pro Nature, ktorá je dostupná skrz kategórie. Fľaše tejto rady sú vyrobené zo 100% recyklovaného plastu, niektoré dokonca obsahuju 50%  Social Plastic® Balenie WC blokov je vyrobené zo 100% recyklovaných materiálov.

Informácie a služby

Spojte sa s nami Zákaznícky servis Laundry & Home Care  +421 2 3331 0002 Kontaktujte nás na e-mailovej adrese: Stiahnuť vizitku Pridať do mojej zbierky

Alebo telefonicky v pracovných dňoch medzi 8.00 – 17.00 hod.Telefón: +421 2 3331 0002