Schwarzkopf

Schwarzkopf je známa značka vlasovej kozmetiky, ktorá reprezentuje kvalitu, skúsenosti, inovácie a už viac ako 120 rokov získava plnú dôveru svojich zákazníkov.

Značka Schwarzkopf je spájaná s neustálymi inováciami, spoľahlivosťou, kvalitou, dôverou a spôsobilosťou – toto sú základy, na ktorých stojí náš biznis. Našou hlavnou motiváciou je vášeň pre krásne vlasy, čo sa odzrkadľuje v každom z našich produktov.

Pre maloobchodných zákazníkov

Profesionálna starostlivosť o Vaše vlasy.
Značka Schwarzkopf je spájaná s neustálymi inováciami, spoľahlivosťou, kvalitou, dôverou a spôsobilosťou – toto sú základy, na ktorých stojí náš biznis. Úspech značky a spokojnosť zákazníkov sú výsledkom produktov, ktoré spĺňajú vysoké očakávania. To potvrdzuje aj slogan: „Profesionálna starostlivosť o Vaše vlasy“.

Našou hlavnou motiváciou je vášeň pre krásne vlasy, čo sa odzrkadľuje v každom z našich produktov. Ako zastrešujúca značka, Schwarzkopf zahŕňa široké portfólio produktov v troch kategóriách – starostlivosť o vlasy, vlasový styling a farbenie. Patria sem napríklad obľúbené značky ako Schauma, Taft či Palette. Známe logo Schwarzkopf s čiernou siluetou je vyobrazené na každom produkte a objavuje sa vo všetkých televíznych spotoch. Podčiarkuje tak benefity každej inovácie, ktorá je uvedená na trh pod značkou Schwarzkopf.  

Kontaktujte nás Adresa:
Henkel Slovensko, spol. s r.o.
P.O.Box 66 820 09 Bratislava schwarzkopf.sk@sk.henkel.com Pridať do mojej zbierky Kontakt

Pre profesionálov na salóne

Schwarzkopf Professional – Together. A passion for hair

Veríme, že celok je silnejší ako súčet jeho jednotlivých častí. Veríme v zdieľanie vášne - vášne pre vlasy. Veríme v skutočné partnerstvo - obojstranný vzťah na celý život.

Sme Schwarzkopf Professional a sme tu pre kaderníkov..

Naši kaderníci sú stredobodom všetkého, čo robíme. Vybudovali sme okolo nich náš dynamický obchodný model. Inovatívne produkty, citlivý prístup, vzdelávanie na najvyššej úrovni, prístup k novým inšpiráciam, originálne udalosti – ponúkame všetko toto a ešte viac. Náš úspech meriame úspechom naších kaderníkov. To je to, čo sa počíta.

Ste kaderník/kaderníčka a chcete získať viac informácií o našej značke? Kontaktujte nás!

Obchodný zástupca Bratislava: 0905 544 446
Obchodný zástupca Západné Slovensko: 0905 525 273
Obchodný zástupca Stredné Slovensko: 0915 113 313
Obchodný zástupca Východné Slovensko: 0905 205 581