31. 1. 2018  Bratislava

Novinka: Pure Color – prvá dlhotrvajúca gélová farba od Schwarzkopf

Zážitok z farbenia vlasov a výsledok, ktorý budete chcieť znovu.

Krásne a zdravé vlasy sú snom každej z nás. A tie sa majú predsa plniť! Chcete, aby vaše vlasy žiarili a pýšili sa nádherným farebným odtieňom, ale nie za každú cenu? Prajete si farbiť si svoje vlasy v pohodlí domova a takú farbu, ktorá ich nepoškodí? Takú, ktorá bude mať vo svojom zložení prírodné ingrediencie? Chcete si užiť každú minútu vášho života, čiže aj chvíle, ktoré venujete starostlivosti o vašu krásu? Tieto priania sa teraz môžu stať skutočnosťou, vďaka novej značke vlasových farieb Pure Color od Schwarzkopf, ktorú na trh uvádza spoločnosť Henkel Slovenská republika. Ide o prvé vlasové farby s unikátnou gélovou konzistenciou. Vďaka svojmu zloženiu zaistia vlasom počas farbenia hĺbkovú hydratáciu. Dodájú im tak nielen dlhotrvajúci lesklý a intenzívny odtieň, ale tiež starostlivosť, ktorú si zaslúžia.

Vlasové farby Pure Color predstavujú novú dimenziu farbenia vlasov. Vďaka nim sa stane táto činnosť zábavou. Naviac farbenie vlasov je vďaka zloženiu farieb Pure Color jednoduché a rýchle. Farba i vyvíjacia emulzia sú vytvorené z rovnakej gélovej bázy, ktorá zaisťuje jednoduchšiu prípravu i samotné nanášanie na vlasy. Hustý gél z vlasov nesteká, a navyše sa dobre oplachuje.

Zloženie obsahuje extrakty z aloe vera, kaktusu a olej z jojoby. Naviac ponúka unikátnu technológiu Aquaxyl, ktorá funguje na rovnakom princípe ako cukor. Ten totiž dokáže zachytiť a udržať vďaka elektrostatike molekuly vody. Farby preto poskytujú vlasom veľkú porciu potrebnej hydratácie a vlasy sú krásne lesklé, hebké a ľahko sa rozčesávajú.

Farby na vlasy Pure Color sú už dostupné v dvadsiatich trendy odtieňoch za odporúčanú maloobchodnú cenu 5,49 EUR.

Tlačové správy (678,72 KB)