31. 3. 2018  Bratislava

Novinky Syoss Salon Specialties

Trendy a neviditeľný účes pre mužov - od Syoss

Muži sa stávajú čoraz náročnejšími, pokiaľ ide o ich zovňajšok - skvelo vyzerajúce vlasy sú nevyhnutnou súčasťou najnovších módnych trendov. Vďaka novej vylepšenej kolekcii Syoss Salon Specialties budú ich vlasy vyzerať cool a štýlovo a to bez námahy. Päť vysoko výkonných a neviditeľných stylingových produktov Syoss Salon Specialties prináša vzhľad šitý na mieru mužom, ktorí dbajú na to, ako vyzerajú.

Nová kolekcia profesionálnych výrobkov od Syoss obsahuje úplnú novinku Volume Whip, ktorá je určená pre hustejší pocit vlasov a trendy textúrované účesy. Nové vzdušné, ľahké a hlavne neviditeľné zloženie obsahuje dve ingrediencie na báze cukru. Tie sa zmiešajú s voskami, aby vytvorili plnú a hustú štruktúru na povrchu vlasov – vlasy si teda môžete upraviť do perfektného tvaru bez námahy.

Nový Volume Whip od Syoss ponúka strednú fixáciu a lesk pre štýlovo vyzerajúce výsledky ako zo salónu. Mimoriadne ľahké, nelepivé zloženie dodáva vlasom objem bez toho, aby ich nadmerne zaťažovalo - kučery sa cítia tak skvele, ako vyzerajú. Rovnako ako dosiahnutie štýlového vzhľadu vlasov bez námahy, aj nelepkavé zloženie Volume Whip sa veľmi ľahko vymyje.

Aby ste dosiahli styling ako zo salónu, stačí vytlačiť malé množstvo objemového krému do dlaní a následne aplikovať na suché vlasy. Môžete ho taktiež aplikovať na korienky vlasov pre zvýšenie objemu.

Ďalšou novinkou z rodiny Syoss Salon Specialties je tiež stylingová vlasová hmota s úplne novým vysoko výkonným zložením. Texture Clay je ideálna pre formovanie najnovších trendy účesov pre mužov. S vysokou fixáciou a silným matným efektom je určená pre prirodzene vyzerajúce stylingy, ktoré budú vyzerať každý deň ako zo salónu. Vezmite malé množstvo do dlaní, vtrite do vlasov, upravte a choďte – úplne jednoduché!

Prehľad produktov Syoss Salon Specialties:

Matt Fiber (5,29 EUR/100 ml), ktorý sa môže pochváliť novým vysoko fixačným zložením pre stredne matné stylingy účesu s nízkym leskom. Stačí použiť malé množstvo na suché vlasy a požadovaný styling ako zo salónu je na svete.

Re-style guma (5,29 EUR/100 ml) je perfektným stylingovým produktom pre ľahký styling a stredný lesk - pre ako salónom tvarovateľné stylingové výsledky, ktoré určite zapôsobia.

Invisible Paste (5,29 EUR/100 ml) s ľahkou fixáciou a stredným leskom dodáva vlasom prirodzený vzhľad ako zo salónu.

Syoss Volume Whip (5,29 EUR/100 ml)
Syoss Texture Clay (5,29 EUR/100 ml)

Syoss Salon Specialties sú už dostupné v obchodoch. V elegantnom trendy čiernom balení so svetlými farebnými nápismi sa budú vynímať na každej mužskej poličke.

Najnovšie inovácie Syoss Salon Specialties značky spoločnosti Schwarzkopf čerpajú z desaťročí profesionálnych odborných skúseností v salóne. Práve preto zaručujú neopakovateľné stylingové výsledky ako zo salónu. Urobia každý deň dňom, počas ktorého vyzerajú vlasy mužov úžasne, nech sú kdekoľvek.

Tlačové správy (194,21 KB)

Ďalšie informácie