31. 3. 2018  Bratislava

GLISS KUR SUPREME LENGTH Launch

Zvodne dlhé, hladké, hodvábne vlasy s novinkami od GLISS KUR

Dlhé vlasy sú ženské, svieže a mladistvé - niet divu, že ich ženy milujú, najmä mladé ženy. Ich podstatným doplnkom je: Nový GLISS KUR SUPREME LENGTH, ktorý bol špeciálne vyvinutý na starostlivosť o dlhé vlasy. Jeho receptúra zahŕňa mikro-úpravy lipidov, voňavú esenciu pivónií, keratínové sérum na opravu poškodených vlasov, zníženie rozdvojených končekov a posilnenie štruktúry vlasov, ktoré zabraňujú ďalšiemu rozpadu. Vlasy sú ošetrované od korienkov až po končeky a sú silné a jemné na dotyk.

Rad GLISS KUR SUPREME LENGTH je v predajniach od januára 2018.

Vlasy sa veľmi ničia. Čím sú dlhšie, tým viac sú vystavené namáhaniu, akým je sušenie, česanie a ich samotná úprava. Výsledkom je trvalé poškodenie štruktúry vlasov, čo spôsobuje lámanie vlasov a to, že vyzerajú nezdravo. Pomocou GLISS KUR vyzerajú znova skvelo. Nová séria ošetrení SUPREME LENGTH, s upravenými lipidmi a keratínovým sérom, opravuje vlasy po celej dĺžke, znižuje výskyt rozdvojených končekov a posilňuje celkovú štruktúru vlasov, čím zabraňuje ďalšiemu poškodeniu.

Vlasy - a obzvlášť poškodené vlasy - sa najlepšie ošetria pomocou šampónov a kondicionérov z rovnakej série produktov starajúcich sa o vlasy, aby produkty fungovali v optimálnej harmónii a bol dosiahnutý maximálny efekt. Doplňujúci šampón, z tejto série produktov, jemne odstraňuje prebytočnú nečistotu a maz, GLISS KUR SUPREME LENGTH kondicionér opravuje vlasy a uľahčuje ich česanie bez poškodenia. Výsledkom sú zvodne hodvábne, dlhé a hladké vlasy. Expresný regeneračný kondicionér je kondicionérom, ktorý okamžite vyhladzuje vlasy. Aplikuje sa priamo na vlasy vysušené uterákom alebo celkom suché vlasy a následne sa vlasy prečešú. Vlasy si nie je potrebné opláchnuť - je ideálnym pomocníkom pre každého, kto je na cestách.

Pre intenzívnu liečbu a perfektné vlasy na dotyk sú v sérii GLISS KUR SUPREME LENGTH ďalšie dva produkty: SERUM sprej, ktorý znižuje rozdvojenie vlasov až o 90 %*, čím zabraňuje vysúšaniu vlasov a poskytuje im intenzívnu podporu liečby.

Druhým produktom je GLISS KUR SUPREME LENGTH intenzívna maska, maska s upravenými mikro-lipidmi a esenciou pivónií, ktorá intenzívne opravuje poškodenie vlasov, zabraňuje ich vysúšaniu a krehkosti a dáva vlasom pružnosť.

Prehľad produktov GLISS KUR SUPREME LENGTH:

GLISS KUR SUPREME LENGTH šampón, 3,35 EUR/250 ml a 4,73 EUR/400 ml
Jemné čistenie pre zvodne hladké vlasy od korienkov až po končeky

GLISS KUR SUPREME LENGTH kondicionér, 3,35 EUR/200 ml
Jemne vyhladzuje a stará sa o zvodne hladké vlasy

GLISS KUR SUPREME LENGTH expresný regeneračný kondicionér, 4,02 EUR/200 ml
Kondicionér na okamžité vyhladzovanie vlasov

GLISS KUR SUPREME LENGTH SERUM sprej, 4,99 EUR/100 ml
Znižuje rozdvojenie vlasov až o 90 percent* a zabraňuje ďalším poškodeniam

GLISS KUR SUPREME LENGTH intenzívna maska, 5,29 EUR/300 ml
Intenzívne opravuje poškodenia, zabraňuje suchosti a krehkosti vlasov a dáva vlasom pružnosť


*vs. neošetrené vlasy

Tlačové správy (133,82 KB)