25. 4. 2018  Bratislava

Novinka: FRESHLIGHT

Zoznámte sa s Kawaii! Je tu nová vlasová starostlivosť inšpirovaná Japonskom

Kawaii je japonský životný štýl inšpirovaný street style umelcami. Oslavuje všetko roztomilé a veselé a jeho podstatou je pocit šťastia. Pretože čím šťastnejšie sa cítite, tým atraktívnejšie a sebavedomejšie ste. Kawaii štýl inšpiroval výrobcu vlasovej kozmetiky Henkel Beauty Care a vznikol nový rad vlasovej starostlivosti FRESHLIGHT. Ten prináša pozitívne Kawaii vibrácie do každodennej skrášľovacej rutiny po celom svete. Štyri FRESHLIGHT produktové rady s pútavým farebným dizajnom, ktoré vytvoril známy Sebastian Masuda, nie sú len krásne na pohľad. Vďaka unikátnym receptúram budú vlasy úžasne vyzerať aj voňať.

Teraz Kawaii prichádza k vám! Slovo Kawaii v japončine znamená "sladký" alebo "roztomilý". Reprezentuje pozitívny životný štýl inšpirovaný japonskými street style umelcami, najmä z oblasti tokijského Harajuku. Šťastný, roztomilý a farebný Kawaii trend perfektne stelesňujú bábiky Blythe™. So svojimi nezameniteľnými, veľkými guľatými očami a roztomilým pohľadom sa bábiky Blythe™ stali módnou a trendy ikonou, ktorá si získala obrovskú medzinárodnú popularitu. Teraz ich budú priaznivci vídať aj na nových produktoch vlasovej starostlivosti FRESHLIGHT od Henkel Beauty Care.

Nový úžasný produktový rad vlasovej starostlivosti FRESHLIGHT vás upúta na prvý pohľad. Očarujúci, žiarivý a jedinečný dizajn bol vytvorený slávnym japonským Kawaii umeleckým riaditeľom Sebastianom Masudom. Neobvyklé fľaštičky, farebné balenie a roztomilé Blythe™ - to všetko vám prinesie čarovný Kawaii štýl až do vašej kúpeľne a zanechá bezstarostný pocit pohody. Štyri produktové rady tvoria celú značku, každá je zastúpená inou bábikou Blythe™.

Nový rad ponúka variant Magnolia&Repair (Magnólia a Regenerácia), Peony&Smooth (Pivonka a Uhladenie), Waterlily&Moisture (Vodná ľalia a Hydratácia) a SunflowerOilElixir (Elixír zo slnečnicového oleja) v žiarivo ružových, modrých a žltých farbách. Každý z radov sa stará o základné potreby vlasov. Tieto produkty vlasovej starostlivosti ale nemajú len Kawaii tvár. Ich bohaté vyživujúce ingrediencie v kombinácii s kvetinovými extraktmi vytvoria z vlasov uhladenú a žiarivú korunu vašej krásy. Výsledkom sú krásne vlasy, ktoré voňajú kvetinami - skvelé pre dokonalý Kawaii pocit po celý deň.

Prehľad vlasovej starostlivosti FRESHLIGHT:

Magnolia&Repair (Magnólia a Regenerácia)
Šampón, kondicionér a vlasová maska v ružovom regeneračnom rade hĺbkovo vyživuje a regeneruje vlasy. Bergamot a červené ovocie sa mieša s orchideou a divokou ružou pre nádherne jemnú a podmanivú vôňu.

  • Šampón FRESHLIGHT Magnolia&Repair, 4,99 EUR EUR/300 ml
    Regenerujúca receptúra s výťažkom z magnólie regeneruje vlasy zvnútra von. Pre regenerované a odolné vlasy.
  • Balzam FRESHLIGHT Magnolia&Repair, 4,99 EUR/300 ml
    Regenerujúca receptúra s výťažkom z magnólie regeneruje vlasy zvnútra smerom von. Vlasy sa lepšie rozčesávajú a sú odolnejšie proti poškodeniu.
  • Maska FRESHLIGHT Magnolia&Repair, 4,99 EUR/300 ml
    Hĺbkovo ošetrujúca maska s keratínom a výťažkom z magnólie posilňuje vlasy a poskytuje intenzívnu regeneráciu zvnútra smerom von.

Peony&Smooth (Pivonka a Uhladenie)
Rad vlasovej starostlivosti s ružovou pivóniou sa skladá zo šampónu a kondicionéru. Tento rad krotí a uhladzuje vlasy, bojuje s krepovatením. Nádherná vôňa jabĺk, hrušiek a červeného ovocia zmiešaná s pivonkami a pomarančovými kvetmi stimuluje zmysly.

  • Šampón FRESHLIGHT Peony&Smooth, 4,99 EUR/300 ml
    Vyživujúca receptúra s keratínom a výťažkom z pivonky urobí z neposlušných vlasov uhladené a hodvábne a zbavíte sa krepovatenia.
  • Balzam FRESHLIGHT Peony&Smooth, 4,99 EUR/300 ml
    Vyživujúca receptúra s keratínom a výťažkom z pivonky skrotí krepatovatenie, pre uhladené, hodvábne vlasy, ktoré sa dobre rozčesávajú.

Waterlily&Moisture (Vodná ľalia a Hydratácia)
Modrý rad tvorí šampón, kondicionér i neoplachovací kondicionér s keratínom a výťažkom z vodnej ľalie, ktorý dodáva vlasom odľahčenú starostlivosť a výživu. Jej svieža vôňa je tvorená grepom, malinami, ružou a tónmi vodnej ľalie.

  • Šampón FRESHLIGHT Waterlily&Moisture, 4,99 EUR/300 ml
    Receptúra s výťažkom vodnej ľalie poskytuje normálnym a jemným vlasom odľahčenú starostlivosť.
  • Kondicionér FRESHLIGHT Waterlily&Moisture, 4,99 EUR/300 ml
    Lahodná hydratujúca receptúra s keratínom a výťažkom z vodnej ľalie poskytuje vzpruhu normálnym až jemným vlasom a regeneruje ich zvnútra.
  • Bezoplachový balzam FRESHLIGHT Waterlily&Moisture, 4,99 EUR/200 ml
    Neoplachovacia hydratujúca receptúra s keratínom a výťažkom vodnej ľalie poskytuje vzpruhu normálnym až jemným vlasom a hydratuje ich vo vnútri i navonok.

SunflowerOilElixir (Elixír zo slnečnicového oleja)
Sérum v slnečnicovom rade je žiarivo žlté a bohato vyživujúce. Premieňa suché a matné vlasy v letnú žiaru. Vôňa bergamotu, mučenky a vanilkového kvetu prináša vaším vlasom dotyk slnka.

  • Sérum FRESHLIGHT SunflowerOilElixir, 4,99 EUR/50 ml
    Nezaťažujúce olejové sérum pre nádherný lesk a upravené vlasy - od korienkov ku končekom

Prehľad telovej starostlivosti FRESHLIGHT:

  • Sprchovací krém FRESHLIGHT Magnolia&Repair, 4,49 EUR /300 ml
    Sprchovací krém s extraktom z magnólie vás očarí nielen svojou úžasnou vôňou, ale aj ošetrujúcou receptúrou. Vytvorený pre pocit hebkej pokožky.
  • Sprchovací krém FRESHLIGHT Peony&Smooth, 4,49 EUR /300 ml
    Sprchovací krém s extraktom z ružovej pivonky vás opantá znamenitou vôňou jabĺk, hrušiek, červeného ovocia zmiešaného s pivonkami a pomarančovými kvetmi. Vaše zmysly budú stimulované a pokožka pružná i hebká.
  • Sprchovací krém FRESHLIGHT Waterlily&Moisture, 4,49 EUR /300 ml
    Sprchovací gél s výťažkom z vodnej ľalie osvieži pokožku a zmysly sviežou a lahodnou vôňou grepu, malín, ruže a tónmi vodnej ľalie.
  • Sprchovací krém FRESHLIGHT SunflowerOilElixir, 4,49 EUR/300 ml
    Hýčkajte svoju pokožku sprchovacím gélom s výťažkom zo slnečnice. Letnú náladu vám dodá nielen žltý dizajn, ale aj vôňa bergamotu, mučenky a vanilkového kvetu.


Blythe™ je obchodnou značkou Hasbro a je používaná s dovolením.
© 2018 Hasbro. All rightsReserved. Licensed by Hasbro.