26. 9. 2018  Bratislava

Uvedenie produktov Taft GLAM Styles

Taft GLAM Styles - vlasový sprej haute couture

Nastaviť svetlá, pripraviť kameru a akcia! Oslava Taft od Schwarzkopf sa môže začať, pretože na trh prichádzajú Taft GLAM Styles. Typické balenie prešlo výraznou premenou a získalo ešte lepší dizajn!

Taft GLAM Styles budú už dostupné v obchodoch.

Taft je oveľa viac ako len lak na vlasy - je to spoľahlivá voľba pre účesy, ktoré si musia zachovať svoju krásu bez ohľadu na to, akým poveternostným podmienkam sú vystavené. Nová limitovaná edícia Taft GLAM Styles prichádza v troch rôznych prevedeniach. Každá z ilustrácií je venovaná inému účesu: "Wave", "Updo" a "Ponytail" – perfektný pre vzhľad, ktorý nikdy nevyjde z módy.

"Wave" je určený pre ženy, ktoré si chcú udržať kučery na mieste od rána až dlho do noci. Tretí stupeň fixácie zaručí, aby boli vaše vlny očarujúce kdekoľvek ste.
"Updo" štýl je obľúbený už dlhšiu dobu. Najmä vtedy, keď si váš program vyžaduje elegantný look. Mikrojemný sprej "Updo" udržiava každý prameň vlasov na mieste bez ohľadu na to, aký je jemný. Váš drdol zostane pevný a bude vyzerať úžasne, aj keď bude čeliť vetru a dažďu.

V neposlednom rade "Ponytail": najpopulárnejší účes vďaka svojej jednoduchosti a pretrvávajúcej sofistikovanosti. Konský chvost môže okamžite zmeniť váš vzhľad. Tento štýl je najpôsobivejší, keď sú vaše vlasy jemné a lesklé. Lak na vlasy "Ponytail" je založený práve na týchto vlastnostiach. Poskytuje vlasom nielen podporu, ale aj intenzívny lesk a zabraňuje ich vysúšaniu bez toho, aby ich zaťažoval.

Taft GLAM Styles – lak na vlasy haute couture, ktorý vytvára očarujúce účesy a transformuje vašu kúpeľňovú poličku na umelecký ateliér.

Prehľad produktov Taft GLAM Styles

Taft GLAM Wavy Styles (3,65 EUR)
Taft GLAM Updo Styles (3,65 EUR)
Taft GLAM Ponytail Styles (3,65 EUR)

Tlačové správy (3,03 MB)

Ďalšie informácie