4. 2. 2019  Bratislava

Uvedenie Barnängen krémov na ruky

S vyváženosťou, šťastím a láskou, presne také sú krémy na ruky Barnängen

Novinka v starostlivosti o ruky Barnängen spája Cold Cream, ktorý chráni pokožku a severské ingrediencie kvitnúce na všetkých švédskych planinách. Každý z produktov obsahuje jednu z týchto ingrediencií: nevädza, sedmokráska a severská ostružina. Sú vyrobené z vegánskych ingrediencií a bez silikónov. Každý krém z radu slúži na určitý typ pokožky, jej potrebám a ponúka nádherne vyváženú starostlivosť o pokožku, ktorá vo vás zanechá pocit: ,, Ani príliš veľa. Ani príliš málo. Jednoducho tak akurát.”

Barnängen krémy na ruky sú už dostupné v obchodoch.

Barnängen, novinka v starostlivosti o ruky, obsahuje vedecky vyvinuté a ošetrujúce prísady, ako je ochranný Cold Cream, ktorý je vyrobený zo zložiek inšpirovaných škandinávskou prírodou. Tri krémy na ruky "Balans Caring", "Lycka Nutritive" a "Kärlek Sensitive" – sú súčasťou švédskej starostlivosti pre rovnováhu, šťastie a lásku. Chránia a ošetrujú suchú, veľmi suchú alebo citlivú pokožku rúk s pomocou švédskej prírody.

Balans Caring Hand Cream - Balans je švédsky výraz pre rovnováhu – je spojený s krásnymi švédskymi nevädzami. Kvety nevädze sú nádherné a kvitnú medzi májom a júlom. Rozžarujú Östergotland v jemných modrých a fialových farebných odtieňoch. Balans Caring Hand Cream, spojenie nevädze a 5 % ochranného Cold Cream, rozmaznáva suché ruky bez použitia silikónov.

Lycka Nutritive Hand Cream – Lycka, švédsky výraz pre šťastie – obsahuje kvety sedmokrásky, o ktorých je známe, že rozjasňujú pleťové tóny. Kvety sedmokrásky kvitnú po celej krajine Švédska a sú oficiálnymi kvetmi švédskej provincie Skane. Lycka Nutritive Hand Cream obsahuje sedmokrásku a 7 % ochranného Cold Cream, ktorý intenzívne ošetruje veľmi suchú pokožku bez použitia silikónov.

Kärlek Sensitive Hand Cream – Kärlek, švédsky výraz pre lásku - je v spojení so severskou ostružinou. Severské ostružiny (švédsky Akerbär) sú pomaly rastúce bobule patriace do čeľade ružovité, ktoré rastú po celej severnej švédskej provincii Norrbotton. Kärlek Sensitive Hand Cream spája ostružinu a 5 % ochranného Cold Cream pre upokojenie citlivej pokožky bez použitia silikónov.

Prehľad produktov Barnängen krémov na ruky:

Barnängen Balans Caring Hand Lotion, 3,99 EUR/75 ml
Barnängen Lycka Nutritive Hand Lotion, 3,99 EUR/75 ml
Barnängen Kärlek Sensitive Hand Lotion, 3,99 EUR/75 ml

Tlačové správy (1,5 MB)