27. 2. 2019  Bratislava

Novinka Fa Brazilian Vibes

Spoznajte a vychutnajte si nádhernú atmosféru Brazílie práve tu a teraz

Všetci túžime po zážitkoch, objavovaní nových dobrodružstiev a tiež sa chceme cítiť dobre. Zatvorte oči a predstavte si, že stojíte pri brehu oceánu a všetkými zmyslami si užívate exotické vône a pocit slobody. Novinka Fa Brazilian Vibes vás odveje na miesto plné nekončiacej zábavy, chytľavých rytmov a s horúcimi slnečnými dňami aj v období zimy. Vydajte sa do Brazílie a ponorte sa každý deň do výrazných farieb a exotických vôní. Rozmaznávajte svoje telo i zmysly s produktmi obsahujúcimi 100 % prírodné extrakty, ktoré sú šetrné k vášmu zdraviu a prírode.

Edícia Fa Brazilian Vibes vám pomôže objaviť rajskú atmosféru Brazílie s tajomnými a sviežimi vôňami prostredníctvom sprchovacích gélov a deodorantov pre mužov a ženy. Produkty sú rozdelené podľa vône do dvoch radov – Amazonia Spirit a Ipanema Nights.

Ipanema Nights

Odkrýva exotickú a stimulujúcu atmosféru Brazílie so zvodnými a energickými vôňami. Nechajte sa unášať svojimi zmyslami a užívajte si každé sprchovanie!

Rad Ipanema Nights pre ženy obsahuje sprchovací gél, dezodorant a roll-on so zmyselnou vôňou nočného jazmínu, pačuli, vanilky a marakuje. Sprchovací gél obsahuje prírodné výťažky zo sladkej marakuje, ktorá je považovaná v Amazonii za ovocie povzbudzujúce vášeň.

  • Fa Brazilian Vibes Ipanema Nights sprchovací gél, 2,29 EUR/250 ml
  • Fa Brazilian Vibes Ipanema Nights deosprej, 2,65 EUR/150 ml
  • Fa Brazilian Vibes Ipanema Nights roll-on, 2,65 EUR/50 ml  

Rad Ipanema Night pre mužov obsahuje sprchovací gél, dezodorant a roll-on so sladkastou, ľahkou a sviežou vôňou guarany a citrusov, ozvláštnené dotykom jalovca.

  • Fa Brazilian Vibes Ipanema Nights sprchovací gél 2,29 EUR/250 ml
  • Fa Brazilian Vibes Ipanema Nights deosprej, 2,65 EUR/150 ml
  • Fa Brazilian Vibes Ipanema Nights roll-on, 2,65 EUR/50 ml

Amazonia Spirit

Objavte čarovnú atmosféru Brazílie s tajomnými, sviežimi vôňami Amazonia Spirit. Zahaľte vaše zmysly a vstúpte do divočiny.

Rad Amazonia Spirit pre ženy obsahuje sprchovací gél, dezodorant a roll-on s osviežujúcou vôňou zelenej tuberózy, kaktusovej vody a zelených kokosov. Dôležitou ingredienciou je maslo s lahodnou orechovou vôňou z plodov palmy murumuru, ktoré rastú v Brazílii v okolí amazonského dažďového pralesa.   

  • Fa Brazilian Vibes Amazonia Spirit sprchovací gél, 2,29 EUR/250 ml
  • Fa Brazilian Vibes Amazonia Spirit deosprej, 2,65 EUR/150 ml
  • Fa Brazilian Vibes Amazonia Spirit roll-on, 2,65 EUR/50 ml

Rad Amazonia Spirit pre mužov obsahuje sprchovací gél a deodorant s okúzľujúcou vôňou fazúľ tonka, ktoré sú ovocím zo stromu Dipteryx Odorata pôvodne pochádzajúcim z Brazílie. Jeho vôňa pripomína zmes vanilky, mandlí a škorice. Zo zloženia postupne ucítite tiež citrusy, vôňu mora a cédrového dreva.

  • Fa Brazilian Vibes Amazonia Spirit sprchovací gél 2,29 EUR/250 m
  • Fa Brazilian Vibes Amazonia Spirit deosprej, 2,65 EUR/150 ml

Ponorte sa každý deň do výrazných farieb a exotických vôní vďaka novinkám Fa Brazilian Vibes, ktoré ako prvý rad značky Fa ponúkajú 100 % prírodné extrakty a certifikát vegánskej kozmetiky. Ten okrem iného ručí za to, že produkty neobsahujú žiadne ingrediencie živočíšneho pôvodu a samozrejme žiadne prítomné zložky ani hotové produkty neboli testované na zvieratách. Produkty takým spôsobom prispievajú nielen k vášmu zdraviu, ale aj k udržateľnosti prírody. Nájdete ich v moderných dizajnových obaloch, ktoré sú inšpirované obľúbenými cestovateľskými destináciami.

Produkty radu Fa Brazilian Vibes sú v maloobchodnej sieti k dispozícii od januára 2019.

Fa Brazilian Vibes Ipanema Nights sprchovací gél

Fa Brazilian Vibes Ipanema Nights sprchovací gél pre mužov

Fa Brazilian Vibes Ipanema Nights deosprej pre mužov

Fa Brazilian Vibes Ipanema Nights roll-on pre mužov

Fa Brazilian Vibes Amazonia Spirit sprchovací gél

Fa Brazilian Vibes Amazonia Spirit sprchovací gél pre mužov

Fa Brazilian Vibes Amazonia Spirit deosprej pre mužov

Ďalšie informácie