5. 3. 2019  Bratislava

Uvedenie got2b GO’N’GLOW

Odvážte sa oslniť s got2b GO’N’GLOW

Zažiarte ako diamant! S tromi umývateľnými lesklými odtieňmi GO2N'GLOW od značky got2b budú vaše vlasy i  pokožka oslnivé ako diamanty. Novinka bude vašim obľúbeným doplnkom na festivale alebo v noci – nový GO'N'GLOW vlasový a telový sprej ponúka trendový nádych a jednoduché použitie, stačí jeden strek a ste pripravené zažiariť.

Novinka got2b GO’N’GLOW bude dostupná v predajniach pred začiatkom leta

Nový sprej got2b GO’N’GLOW dodáva vašim vlasom a pokožke odvážny a perfektný lesk. Žiarivý bronz, očarujúce zlato alebo trblietavé striebro? Každý môže nájsť perfektný ligot v tomto rade. Od jemného vzhľadu klasickej zlatej alebo bronzovej, až po svetlé a lesklé trblietavé efekty striebornej – got2b GO'N'GLOW je perfektným zvýraznením akéhokoľvek vzhľadu.

Pretrepte, otvorte a nastriekajte! Jednoducho použiteľný got2b GO'N'GLOW dodáva osobitný dojem každému štýlu. V závislosti od použitého množstva môže tento vlasový a telový sprej dodať ľahký akcent alebo intenzívne trblietanie. Vysoko koncentrované trblietavé pigmenty posilnia vlasy a pokožku atraktívnym a ligotajúcim vzhľadom.

got2b GO'N'GLOW je vhodný pre všetky farby vlasov, typy pleti a dá sa ľahko odstrániť jedným umytím. S tromi trblietavými odtieňmi si môžete každý deň počas festivalu vytvoriť očarujúci vzhľad.

Prehľad produktov got2b GO’N’GLOW:

got2b GO’N’GLOW GOLD sprej na vlasy a telo, 5,49 EUR/50 ml
Zažiarte ako diamant s novým got2b GO'N'GLOW. Odstráni sa jedným umytím.

got2b GO’N’GLOW BRONZE sprej na vlasy a telo, 5,49 EUR/50 ml
Zažiarte ako diamant s novým got2b GO'N'GLOW. Odstráni sa jedným umytím.

got2b GO’N’GLOW SILVER sprej na vlasy a telo, 5,49 EUR/50 ml
Zažiarte ako diamant s novým got2b GO'N'GLOW. Odstráni sa jedným umytím.

Tlačové správy (8,69 MB)