31. 3. 2019  Bratislava

Relaunch Barnängen Oil Intense

Ružová starostlivosť o telo z novej línie Barnängen Oil Intense

Rad produktov starostlivosti o telo a ruky Barnängen bol inšpirovaný škandinávskou prírodou, ktoré obsahujú až 95% prírodných zložiek*, a bol vytvorený tak, aby vyhovoval rôznym potrebám našej pokožky. Vylepšený dizajn produktu a vegánske receptúry v celom sortimente oživujú značku Barnängen. Najnovšia línia, Barnängen Oil Intense, kombinuje divoký ružový olej a ochranný Cold Cream vo výživnom prípravku pre veľmi suchú pokožku.

Barnängen Oil Intense je dostupný v obchodoch od marca 2019.

Intenzívne zvlhčujúce produkty nového radu Barnängen Oil Intense sú určené pre veľmi suchú pokožku, sú inšpirované škandinávskou prírodou a krásnymi divokými ružami. V lete kvitnú divoké ruže na lúkach pri mori a ich ružové okvetné lístky uvoľňujú jemnú vôňu.

Ružový olej je považovaný za vynikajúcu, vysoko kvalitnú zložku, preto je súčasťou Oil Intense telového mlieka spolu so 7% ochranným Cold Cream. Telové mlieko poskytuje veľmi suchej pokožke dlhotrvajúcu vlhkosť - pre nádherne jemnú pokožku. Oil Intense sprchovací krém poskytuje veľmi suchej pokožke zamatovo hladký pocit. S ľahkou ružovou vôňou, divokým ružovým olejom a 7% Cold Cream poskytuje sprchovací krém intenzívnu starostlivosť, ktorú potrebuje práve suchá pokožka. Olej Intense telový balzam obsahuje olej z divokých ruží a 7% Cold Cream. Telový balzam skrášľuje veľmi suchú pokožku a zároveň jej poskytuje upokojujúcu starostlivosť. Vegánske produkty Barnängen Oil Intense sú bez silikónov a sú obzvlášť vhodné pre veľmi suchú pokožku.

Dermatologický test preukázal účinky produktov Barnängen Oil Intense: nárast kožných lipidov trval až šesť hodín.1
V ponuke produktov starostlivosti o telo a ruky značky  Barnängen nájdete vedecky formulované a Škandináviou inšpirované ingrediencie, ako napríklad ochranný Cold Cream a hydratačné sérum. Rôzne produktové rady poskytujú pleti všetko, čo potrebuje a zachytávajú švédsky životný štýl, ktorý sa nazýva „lagom“: nie príliš veľa, nie príliš málo – tak akurát.

Prehľad produktov Barnängen Oil Intense:

Barnängen Oil Intense telové mlieko, 7,99 EUR/ 400 ml
Barnängen Oil Intense sprchovací krém, 5,99 EUR/ 400 ml
Barnängen Oil Intense telový balzam, 7,99 EUR/ 200ml


* vrátane vody
1 Dermatologický test, 50 dobrovoľníkov; Interný test BCR Düsseldorf

Tlačové správy (89,2 KB)

Ďalšie informácie