14. 5. 2019  Bratislava

Novinka: SYOSS MASAKARA NA VLASY

Zamaskujte odrastené korienky vlasov rýchlo a jednoducho

­

Je to krásny pocit, keď čerstvo nafarbené vlasy žiaria intenzívnymi farebnými odleskami a všetky šediny sú dokonale zakryté, avšak o tri alebo štyri týždne sa opäť objavia odrastené korienky vlasov a šediny sú znova viditeľné. Riešenie ponúkajú vlasoví experti značky SYOSS, ktorí uvádzajú na trh prípravok pre rýchle zakrytie šedín - SYOSS MASKARA NA VLASY.

SYOSS MASKARA NA VLASY má aplikačnú kefku, ktorá umožní precízne zakryť šediny, ktoré sú pri korienkoch vlasov alebo inde. Nikdy nebolo jednoduchšie zamerať pozornosť aj na jednotlivé vlasy alebo krátke odrastené korienky. Táto inovácia predstavuje dokonalé riešenie aj pre prvé šediny. Ďalšou výhodou je aj to, že ju ľahko zbalíte do kabelky a môžete ju použiť pred nečakaným dôležitým stretnutím, na ktorom by ste mali vyzerať dokonale.

V dnešnej uponáhľanej dobe nemáme vždy čas zakryť šediny a odrastené korienky profesionálne alebo v pohodlí domova. Stále viac žien túži mať intenzívnu a žiarivú farbu vlasov bez šedín, a práve preto je tu SYOSS MASKARA NA VLASY. Nová vymývateľná farba sa používa tak ľahko, ako špirála na mihalnice alebo make-up. Jednoducho sa nanesie a zakryje presne tie miesta, ktoré potrebujete či už ide o jednotlivé sivé vlasy, pramene, alebo odrastené korienky vlasov. Rýchlo zasychajúca a perfektne krycia receptúra zanecháva rovnomerné a prirodzene vyzerajúce farebné výsledky. Po aplikácii necháte prípravok krátko zaschnúť a následne vlasy upravíte ako zvyčajne.

SYOSS MASKARA NA VLASY je dostupná v obchodoch v piatich farebných odtieňoch - od tmavej blond až po čiernu.

SYOSS MASKARA NA VLASY,
päť odtieňov, odporúčaná maloobchodná cena 9,99 EUR/16 ml

  • Tmavá blond
  • Čokoládová hnedá
  • Tmavá hnedá
  • Mahagónová
  • Čierna

Ďalšie informácie