9. 9. 2019  Bratislava

Uvedenie Nature Box krémov na ruky

Rozmaznávajúci rituál pre vaše ruky: nové krémy na ruky Nature Box

Hladké ruky už za okamih! Vaše ruky sú každý deň vystavené rôznym vonkajším vplyvom a preto si zaslúžia tú správnu starostlivosť – nové krémy na ruky Nature Box sú ideálnym riešením. Tieto krémy sa rýchlo vstrebávajú a vďaka 100 % za studena lisovanému avokádu alebo makadamiovému oleju vyživujú pokožku a bránia vysychaniu rúk. Krémy majú prírodný pôvod s vegánskymi zložkami, sú bez silikónov a umelých farbív – vyhrňte si rukávy a rozmaznávajte svoje ruky s krémami Nature Box.

Nové krémy na ruky Nature Box budú k dispozícii v obchodoch od augusta 2019.

Bez ohľadu na to, aké každodenné výzvy musia vaše ruky prekonať, dva rady krémov na ruky Nature Box ponúkajú vhodnú starostlivosť pre citlivú, suchú alebo veľmi suchú pokožku. Rýchlo sa vstrebávajú, zvlhčujú pokožku a zanechávajú ju jemnú. Avokádový krém na ruky dodáva suchým rukám hladký pocit a makadámiový krém poskytuje intenzívnu starostlivosť o veľmi suché ruky.

Krémy na ruky Nature Box sa rýchlo vstrebávajú do pokožky, sú vegánskeho zloženia a sú vyrábané bez silikónov a umelých farieb - pre bezstarostnú krásu v jednom okamihu! #natureboxbeauty #beautypositivity

Prehľad produktov Nature Box krémov na ruky:

Nature Box avokádo krém na ruky, 2,99 EUR/75 ml
Rýchlo sa vstrebáva. S obsahom 100 % za studena lisovaného avokádového oleja. Hydratačná starostlivosť o suché ruky.

Nature Box makadamia krém na ruky, 2,99 EUR/75 ml
Rýchlo sa vstrebáva. S obsahom 100 % za studena lisovaného makadamového oleja. Intenzívna starostlivosť o veľmi suché ruky.

Tlačové správy (241,21 KB)

Ďalšie informácie