2. 3. 2020  Bratislava

Detox pre vaše vlasy. Schauma s výtažkom z čaju matcha a sójovým proteínom

Nový rad produktov FRESH MATCHA od značky Schauma zaistí vlasom perfektné umytie a postará sa o ich následnú starostlivosť. Vďaka bohatému zloženiu, ktoré obsahuje aj čaj matcha a sójový proteín, sa postará o vaše vlasy od korienkov až po končeky. Produkty z radu FRESH MATCHA sú navyše vegánske, bez silikónov a obsahujú komplex mikronutrienov, ktoré vlasom dodajú sviežosť. Šampón a kondicionér Schauma FRESH MATCHA sú v obchodoch dostupné od februára 2020.

#FEELGOOD

Každého piateho zákazníka trápia mastné korienky vlasov so suchými končekmi. Schauma vyvinula nový rad FRESH MATCHA s produktmi, ktoré tento problém vyriešia. Po ich použití docielite sviežosť a čistotu vlasov, ako aj vyživenie vlasových vlákien. Produkty tohto radu jemne čistia a odstraňujú zvyšky chemikálií z povrchu vlasov, ktoré zanechali iné prípravky. Schauma FRESH MATCHA chráni vlasy pred nežiaducimi vplyvmi z okolitého prostredia a minerálmi obsiahnutými vo vode, a zároveň posilňuje prirodzenú rovnováhu vlasovej pokožky.

#FEEDYOURHAIR

Produkty nového radu FRESH MATCHA od značky Schauma čistia vlasovú pokožku práve vďaka vlastnostiam prírodného zeleného čaju matcha. Tento tradičný japonský čajový prášok s obsahom panthenolu, antioxidantov a dôležitých vitamínov je známy pre svoje detoxikačné a upokojujúce účinky. Ďalšia zložka - sójový proteín - zabraňuje poškodeniu končekov a dodá vlasom prirodzený lesk a jemnosť. Tiež posilňuje a zlepšuje celkovú kondíciu vlasov.

#CREATEYOURSTYLE

Značka Schauma využíva šetrné účinky vegánskych ingrediencií bez použitia silikónov. Tiež obsahuje komplex mikronutrientov s vitamínmi, minerálmi a prírodnými bielkovinami, ktoré dodávajú vlasom starostlivosť a hĺbkovo ich posilňujú. Dobré výsledky prichádzajú s dobrým pocitom z vašich vlasov, ktorý vám zabezpečia práve prípravky z radu FRESH MATCHA. #SCHAUMA #SCHWARZKOPF

Schauma FRESH MATCHA SHAMPOO, 250ml & 400 ml, 2,69 EUR & 3,59 EUR
S obsahom čaju matcha a sójovým proteínom pre sviežosť vlasov od korienkov až po končeky.

Schauma FRESH MATCHA CONDITIONER, 200 ml, 2,69 EUR
S obsahom čaju matcha a sójovým proteínom pre čistú pokožku hlavy, vyživené končeky a trikrát viac poddajné vlasy

Tlačové správy (339,29 KB)

Ďalšie informácie