31. 3. 2020  Bratislava

Farbenie vlasov?
Už žiaden strach z ich poškodenia vďaka novým Gliss Color

Značka Gliss sa špecializuje na regeneráciu farbených vlasov už viac než 70 rokov. Teraz prichádza s novinkou – farbou na vlasy Gliss Color, ktorá farbeným vlasom zabezpečí permanentný a žiarivý vzhľad. Táto novinka chráni vlasy pred poškodením už v procese farbenia a vďaka komplexu kyseliny hyalurónovej zostáva naša koruna krásy žiarivá a hebká.

Všetko, čo je vytvorené prírodou, nás vždy dokáže ohromiť a jej rozmanitosť nás inšpiruje každý deň. Aj my vo Schwarzkopf sme sa nechali inšpirovať a do nových farieb Gliss Color sme vôbec prvýkrát zakomponovali silu komplexu kyseliny hyalurónovej, ktorá sa prirodzene nachádza v ľudskom tele a je známa vďaka svojim hydratačným účinkom. Farby na vlasy Gliss Color vznikli spojením odborných znalostí v oblasti farbenia vlasov spoločnosti Schwarzkopf a skúsenosťami značky Gliss v oblasti vlasovej regenerácie.

Sú dostupné v dvadsiatich farebných odtieňoch, a okrem komplexu kyseliny hyalurónovej, obsahujú špeciálny systém Color Care, ktorý zaisťuje prenikanie farby hlboko do pigmentu vlasov, čím dochádza k 100% prekrytiu šedín a k efektu dlhotrvácej žiarivej farby. Gliss Color bráni poškodeniu vlasov a chráni ich už v priebehu farbenia. Výsledkom sú zdravo vyzerajúce vlasy bez vytvorenia "efektu helmy", ktoré si môžete užívať každý deň.

Dôležitá zložka inšpirovaná prírodou

Kyselina hyalurónová má jedinečnú schopnosť zadržiavať vodu až v tisícnásobnom množstvo svojej váhy a uchovávať v bunkách pokožky čo možno najviac vlhkosti, vďaka čomu je pokožka na pohľad i na dotyk hydratovaná a hebká. Nenechajte sa zmiasť slovom "kyselina". Ide totiž sa o látku, ktorú naše telo prirodzene produkuje.

Do starostlivosti o pleť väčšinou nezahŕňame pokožku hlavy, ale ani tú by sme nemali zanedbávať. Ide v podstate o predĺženú časť našej tváre. Pokožka hlavy navyše s rastúcim vekom starne a stenčuje sa. S pribúdajúcim vekom tiež dochádza k úbytku množstva kyseliny hyalurónovej v našom tele a pokožka stráca vlhkosť. Pokiaľ má pokožka vašej hlavy tejto látky dostatok, je hydratovaná, čo môže priaznivo ovplyvňovať rast a pevnosť vlasov.

Zdravá starostlivosť o vlasy začína tak, ako každý proces – učením sa. Získajte užitočné a zaujímavé informácie v našom novom Gliss magazíne. Dozviete sa napríklad s akou farbou na vlasy ladí tón vašej pleti či osem trikov pre domáce farbenie od vlasových expertov. Ďalej sa dočítate o dôležitosti hydratácie, o látke menom kyselina hyalurónová ako aj o množstvo ďalších zaujímavých tipov. Gliss magazín je dostupný na schwarzkopf.sk Sledujte nás aj na našom Facebooku (facebook.com/Schwarzkopf.sk).

Tlačové správy (34,63 KB)

Dôležitá zložka v podobe kyseliny hyalurónovej

Rutina pre perfektné vlasy má len 4 kroky