4. 9. 2020  Düsseldorf / Německo

Relaunch vlasovej kozmetiky SYOSS

PROFESIONÁLNE VÝSLEDKY S RELAUNCHOM ZNAČKY SYOSS

Lesklé, úžasne voňavé a pevné vlasy plné objemu: kto by nechcel mať pocit sviežeho účesu od kaderníka každý deň? SYOSS ponúka riešenie a ide ešte o krok ďalej! V septembri 2020 táto uznávaná značka, ktorá je známa svojimi odbornými skúsenosťami v odvetví kaderníckych služieb, predstaví komplexný relaunch svojich produktov vlasovej kozmetiky. Nové a jedinečné vône inšpirované japonskými koreňmi značky, nové receptúry so zmesou aminokyselín Amino Complex a nové recyklovateľné šampónové fľaše čiernej farby podčiarkujú profesionálne zameranie značky SYOSS v každom ohľade.

Nové produkty značky SYOSS pre vlasovú kozmetiku prichádzajú do obchodov v septembri 2020.

Nové, ale vytvorené na základe množstva skúseností. Relaunch známych produktových radov SYOSS pre starostlivosť o vlasy pozostáva z nových textúr a receptúr, japonskej kozmetiky J-beauty, kvalitných ingrediencií, pokročilého zloženia a nadčasového dizajnu. Značka SYOSS vznikla zo spolupráce profesionálnych kaderníkov a odborníkov na styling a farbenie vlasov v japonskej Osake v roku 1977. V septembri 2020 sa SYOSS vracia ku koreňom a kombinuje tradíciu s vedou. Vône inšpirované japonskou krásou a prírodou dodajú spolu s novým zložením zmesi aminokyselín Amino Complex výnimočný pocit starostlivosti o vlasy. Nádoby sú vyrobené z 98 % recyklovaného materiálu* a čierne recyklovateľné fľaše na šampóny pozdvihujú SYOSS na novú úroveň v oblasti obalov.
*bez vrchnákov

RECEPTÚRA

Nová receptúra poskytuje spolu s vybranými aminokyselinami, ktoré sú základným stavebným prvkom keratínu, ešte účinnejšiu starostlivosť o vlasy. Keratín je bielkovina, ktorá slúži ako hlavný stavebný materiál vlasov. Zvnútra dodáva vlasom pevnosť a na povrchu ich chráni a posilňuje.  Zmes Amino Complex je skombinovaná so siedmimi plne prírodnými ázijskými ingredienciami, ktoré sú bez prísad a ďalej zvyšujú kvalitu produktov na úrovni profesionálnej starostlivosti.

BALENIE

Nové obaly prešli dvoma radikálnymi zmenami: čierne recyklovateľné fľaše na šampóny a fľaše vyrobené z 98 % recyklovaného materiálu*. Vo fľašiach na šampóny sa používa inovatívna bezuhlíková farba, vďaka ktorej je obal nielen ľahko odlíšiteľný v regáloch predajní, ale ho možno aj jednoducho triediť a v plnej miere recyklovať. V záujme dosiahnutia pocitu sviežeho účesu v domácich podmienkach SYOSS prechádza aj na nový formát obalov: pôvodný objem 500 ml sa zmenšil na praktickejší formát 440 ml. Z celkového hľadiska je dizajn nadčasový a minimalistický.
*bez vrchnákov

VÔNE

SYOSS kombinuje špecifické ingrediencie s jedinečnými vôňami, ktoré obohacujú špecializované produkty vlasovej kozmetiky. Pôvod značky zdôrazňujú aj starostlivo zvolené vône z Japonska, ktoré sa získavajú z rias wakame, kvetov kamélie „tsubaki“, fialovej ryže, modrého lotosu, prebiotík, lekna a ženšenu.

STAROSTLIVOSŤ

Tri hlavné produktové rady – REPAIR, VOLUME a COLOR – sa zameriavajú na hlavné potreby zákazníkov. K súčasnému portfóliu značky SYOSS sa teraz pridávajú produktové rady KERATIN, BALANCING, RENEW 7 a FULL HAIR. Uvedené druhy vlasovej kozmetiky ponúkajú profesionálne výsledky a zabezpečujú špecializovanú starostlivosť o vlasy každého typu.

NAJNOVŠIE INFORMÁCIE

Nový produkt AIRY FOAM VOLUME 2-IN-1 dodáva vlasom ľahký objem a možno ho použiť ako prípravu pred použitím šampónu, vlasovú kúru na zväčšenie objemu alebo penové opláchnutie. COLOR SHINE SPRAY spevňuje farebné pigmenty a spolu so SYOSS COLOR SHAMPOO zabraňuje blednutiu farby až 12 týždňov.

Tlačové správy (146,21 KB)

Nové produkty značky SYOSS pre vlasovú kozmetiku

Zuzana Kaňuchová Henkel Slovensko
Henkel ČR
Henkel Magyarország 
Riaditeľka Korportánej komunikácie CEE zuzana.kanuchova@henkel.com Stiahnuť vizitku Pridať do mojej zbierky

Ďalšie informácie