16. 9. 2020  Düsseldorf / Německo

Prelomové riešenie pre kaderníctva budúcnosti

Schwarzkopf Professional tvorí budúcnosť digitálnou revolúciou v diagnostike vlasov

Schwarzkopf Professional bude naďalej podporovať kaderníctva na ceste k novej realite a so svojimi najnovšími inováciami bude stáť po boku svojich partnerov. Oceňovaný analyzátor SalonLab Analyzer a aplikácia Consultant App od značky Schwarzkopf Professional sú kombináciou odborných skúseností kaderníctiev a poznatkov založených na dátach, pričom dokážu premeniť návštevu kaderníctva na skutočný personalizovaný zážitok. Technológia sa v súčasnosti zavádza na celom svete.

Po prvý raz v histórii značky sa viac než 120 rokov získavania vedeckých poznatkov o vlasoch spája s najnovšími trendmi v digitálnych technológiách s cieľom vytvoriť plne prepojený ekosystém, ktorý:

  • umožňuje kaderníctvam čerpať z poznatkov založených na dátach,
  • prináša zákazníkom hyperpersonalizovanú starostlivosť na základe faktov,
  • poskytuje presne zameranú ponuku produktov a služieb prostredníctvom konzultačnej aplikácie SalonLab Consultant App.

Po úspešnom testovaní medzi používateľmi na kľúčových trhoch v Európe a Ázii zavádza Schwarzkopf Professional svoje prelomové riešenie SalonLab Technology aj v mnohých ďalších regiónoch vo zvyšku Európy vrátane Blízkeho východu a Afriky v septembri 2020, ako aj v USA začiatkom budúceho roka.

„Toto riešenie skutočne mení pravidlá hry. Nielenže si budeme môcť vychutnať budúcnosť kaderníctiev už dnes, ale s technológiou SalonLab od Schwarzkopf Professional bude zážitok z návštevy kaderníctva úplne iný, než ako sme ho doteraz poznali,“ povedala  Lesley Jennison, ambasádorka značky Schwarzkopf Professional (Global Colour Ambassador).

Inteligentný analyzátor vlasov SalonLab Smart Analyzer od Schwarzkopf Professional

S inteligentným analyzátorom SalonLab Smart Analyzer od Schwarzkopf Professional si pracovníci kaderníctiev nemusia lámať hlavu nad tým, ktoré produkty a služby by mohli byť pre zákazníka najvhodnejšie, pretože analýza vlasov prebieha na molekulárnej úrovni. Najmodernejšia technológia využíva blízko-infračervený senzor na meranie kvality vnútorného zloženia vlasu – doposiaľ sa diagnostika vlasov obmedzovala len na jeho vonkajšiu vrstvu. A to všetko vďaka ručnému zariadeniu s hmatovou spätnou väzbou, ktoré je ľahké, dobre sedí v ruke a poskytuje výsledky okamžite.

Konzultačná aplikácia SalonLab Consultant App od Schwarzkopf Professional

Inteligentný analyzátor SalonLab Smart Analyzer sa dodáva aj s konzultačnou aplikáciou SalonLab Consultation App, ktorá sa jednoducho používa a pripája sa k inteligentnému analyzátoru SalonLab Smart Analyzer na účely vizualizácie potrebných informácií. Inteligentná aplikácia zobrazuje holistický profil vlasu tak, aby spolu s jeho odborným posúdením zo strany personálu kaderníctva mohli zákazníci zrozumiteľnou formou sami vidieť výsledky založené na dátach – čím sa vytvára nový štandard práce s poznatkami.

Uvedené prelomové nástroje prinášajú revolúciu do kaderníctiev v štyroch jednoduchých krokoch:

  1. Odborné poznatky: umožňujú personálu a návštevníkom kaderníctiev porozumieť historickým údajom a cieľom v rámci starostlivosti o vlasy
  2. Meranie: proces skenovania je jednoduchý a rýchl
  3. Výsledok: jedinečné bodové ohodnotenie vlasov prostredníctvom aplikácie
  4.  Odporúčanie: vytvorí sa individualizovaný profil vlasov s personalizovanými službami v kaderníckom salóne a produktmi pre starostlivosť v domácich podmienkach

Personalizovaná starostlivosť o vlasy s produktmi Fibre Clinix:

Inteligentný analyzátor SalonLab Smart Analyzer a konzultačná aplikácia Consultant App od Schwarzkopf Professional sa ako špecializované nástroje na transformáciu vlasov vzájomne dopĺňajú s novým produktovým radom Fibre Clinix, ktorý svojím dôrazom na poskytovanie kvalitných služieb, vrátane zaujímavých holografických prvkov a pastelových odtieňov, umožňuje prispôsobovať postupy starostlivosti o vlasy a prináša transformačné výsledky už od prvého použitia.

Vzhľadom na silné regeneračné účinky a plne prispôsobiteľné možnosti začína postup starostlivosti o vlasy Fibre Clinix už pri návšteve kaderníctva prostredníctvom personalizovanej služby Tribond Service, a to na základe výsledkov získaných z inteligentného analyzátora SalonLab Smart Analyzer. V aplikovaní postupov možno ďalej pokračovať aj v domácich podmienkach na základe odporúčaní aplikácie SalonLab Consultant App, ktoré sú šité na mieru konkrétnym potrebám klienta z hľadiska starostlivosti o vlasy.

Ak sa chcete dozvedieť viac o inteligentnom analyzátore SalonLab Smart Analyzer vrátane konzultačnej aplikácie Consultant App od Schwarzkopf Professional, obráťte sa na miestneho obchodného zástupcu značky Schwarzkopf Professional alebo navštívte stránku: salonlab-server.de/en-GB/

Informácie o  nových produktoch radu Fibre Clinix a príslušných službách poskytovaných v kaderníctvach sú k dispozícii na webovom sídle Schwarzkopf Professional – vrátane množstva motivujúcich príležitostí na vzdelávanie prostredníctvom programu ASK Education.

Schwarzkopf Professional SalonLab Smart Analyzer - Thumbnail

Tlačové správy (148,16 KB)

Analyzátor SalonLab Analyzer a aplikácia Consultant App od značky Schwarzkopf Professional sú kombináciou odborných skúseností kaderníctiev a poznatkov založených na dátach, pričom dokážu premeniť návštevu kaderníctva na skutočný personalizovaný zážitok. Technológia sa v súčasnosti zavádza na celom svete.

Plne prepojený ekosystém spája vedecké poznatky o vlasoch s najnovšími trendmi v digitálnych technológiách.

Zuzana Kaňuchová Henkel Slovensko
Henkel ČR
Henkel Magyarország 
Riaditeľka Korportánej komunikácie CEE zuzana.kanuchova@henkel.com Stiahnuť vizitku Pridať do mojej zbierky

Ďalšie informácie