29. 6. 2021  Bratislava

Ako spoľahlivo odstrániť škvrny od trávy, blata, potu, rúžu či mastnoty

Rýchle a účinné odstraňovanie tých najnáročnejších škvŕn na oblečení

Hranie detí v prírode, na ihrisku či v záhrade so sebou prináša okrem výbláznených detí aj špinavé oblečenie od trávy či blata. U nás dospelých nás zas vie nemilo prekvapiť škvrna na oblečení od make-upu, pera, rúžu, potu alebo červeného vína. Najúčinnejšou zbraňou v boji proti nechceným farebným škvrnám je rýchlosť a účinný prací prostriedok.

Rýchlosť je kľúčová

Hneď ako zistíte, že vaša bielizeň je znečistená, čo najrýchlejšie ju namočte do studenej vody. Teplá voda by iba podporila usádzanie pigmentov do látky a sťažila by jej odstraňovanie. Oblečenie nedrhnite a škvrnu rozhodne nerozmazávajte servítkou. Ak nemáte možnosť oblečenie namočiť do studenej vody, miesto znečistenia poriadne vysušte.

Spoľahlivý a účinný čistiaci prostriedok

Znečistenú bielizeň vložte do práčky, nastavte odporúčanú teplou vody a prací režim. Nezabudnite zvoliť vhodný prací prostriedok a odstraňovač. Ak si chcete pranie uľahčiť, vyskúšajte nové pracie kapsuly Rex 3+1 Power Caps. Sú to jedinečné preddávkované kapsuly na pranie aj ťažko odstrániteľných škvŕn, akými sú tráva, červené víno, krv, blato či mastnota. Sú vhodné na bielu aj farebnú bielizeň a kombinujú v sebe silu troch benefitov – zaručujú prvotriednu čistotu a odstránenie nečistôt, sviežosť a žiarivé farby vášho oblečenia, a zároveň odevy prevoňajú zmyselnou vôňou esenciálnych olejov vďaka benefitu Aromatherapy. Dokonalú čistotu zabezpečia pri praní aj pri nízkych teplotách od 20°C. Pracie kapsuly Rex Power Caps sú dostupné v dvoch unikátnych kombináciách vôní a esenciálnych olejov – zmyselná orchidea s makadamiovým olejom alebo elegantný lotus s mandľovým olejom.

Nové kapsuly Rex sú k dispozícií v dvoch veľkostiach za dostupnú cenu, 14 kapsúl za odporúčanú cenu 2,99 € a 40 kapsúl za odporúčanú cenu  6,99 €.

Tlačové správy (111,41 KB)

Ďalšie informácie