27. 10. 2021

Kozmetická starostlivosť od značiek N.A.E., Barnängen, Gliss, Syoss, Schauma, Vademecum a Fa

NÁPADITÉ VIANOČNÉ BALÍČKY, KTORÉ ROZHODNE POTEŠIA

Vianoce sa blížia každým dňom a väčšina z nás už premýšľa, čím urobí radosť svojim blízkym. Ak neviete, alebo váhate, verte, že balíčkom plným kozmetiky rozhodne nešliapnete vedľa, ale práve naopak. Máte vo svojom okolí milovníka alebo milovníčku prírodných produktov? Potom siahnite po jednom z balíčkov certifikovanej prírodnej kozmetiky starajúcej sa o pleť, telo a vlasy N.A.E.. Deti zase rozhodne poteší batôžtek jednorožca či slona plný prekvapení v podobe produktov Schauma, Fa a Vademecum. Na svoje si prídu aj páni. Rozmanité pánske balíčky ukrývajúce produkty značiek Syoss, FA či Got2b, sú prispôsobené aktívnemu aj ležérnemu životnému štýlu. Balíčky švédskej značky Barnängen poskytnú špeciálnu intenzívnu starostlivosť, ktorá sa rozhodne bude hodiť nielen počas zimných mesiacov. Užite si pokojné Vianoce a potešte svojich blízkych darčekmi, ktoré ich nielen potešia, ale určite ich aj radi využijú.

Olivová prírodná starostlivosť od N.A.E.

Vďaka tradičnému umenie talianskych bylinkárov vznikol šampón a kondicionér, ktorý zoceľuje poškodené vlasové vlákna, navracia vlasom lesk a zároveň podporuje ich rast. Pochváliť sa môže nielen 97% prírodných ingrediencií, ale aj fliaš z recyklovateľného PET materiálu. Intenzívnu regeneráciu zaisťuje vitamín E, ktorý obsahuje organický olivový olej. Zloženie je doplnené aj o bazalku, ktorá poskytuje komplexnú starostlivosť aj prevenciu proti vypadávaniu vlasov. Ak poznáte vo svojom okolí niekoho, kto má problém so suchými vlasmi, tento produkt bude preňho ideálny.

Intenzívna výživa s vôňou ruže od Barnängen

Mnoho ľudí počas zimných mesiacov trápi suchá pokožka. Je to spôsobené predovšetkým zmenou počasia a extrémnymi podmienkami. Vyživujúcu starostlivosť poskytne sprchový gél a telový krém s olejom z divej ruže, ktorý je zároveň doplnený o unikátnu prísadu Cold cream. Príjemnú vôňu, vkusné balenie a hydratujúci účinok ocenia ženy naprieč všetkými generáciami.

Starostlivosť o vlasy s produktmi GLISS

Dosiahnuť zdravo vyzerajúci účes s permanentným leskom chce každá žena. K tomu môžu rozhodne dopomôcť darčekové balíčky obsahujúce produkty vlasovej starostlivosti GLISS, ktoré sú prispôsobené špecifickým potrebám vlasov, zaisťujú obnovu a viditeľne zlepšujú ich kvalitu. Kombinácia produktov rady GLISS Blond Perfector so zmesou peptidov a extraktom z čučoriedok je určená pre prírodné, farbené alebo zosvetlené blond vlasy. Hĺbkovo regeneruje vnútornú štruktúru vlasov bez preťaženia a dodáva im nádych chladných tónov. Produkty GLISS Ultimate Repair sú zase určené pre suché a poškodené vlasy, ktorým zabezpečia mimoriadnu starostlivosť pre obnovenie strateného Keratínu.

Zábavný a zároveň praktický darček pre deti

Prísť s nápadom, ktorý bude deti baviť, ale zároveň ho zmysluplne využijú, je takmer nemožné. Túto dilemu riešia batôžky jednorožca či slona pripravené pre malé dievčatá a chlapcov, ktoré v sebe navyše ukrývajú šampón a balzam na vlasy Schauma, sprchový gél Fa a zubné pasty Vademecum. Kým sprchový gél Fa obsahuje provitamín B5 a zanecháva detskú pokožku hebkú, hydratovanú a vyživenú, šampón a balzam Schauma má zase pH neutrálnu receptúru, je bez farbív a nedráždi pokožku ani oči. Detské pasty Vademecum obsahujúce Calcium Plus, nielen posilnia mliečne zuby, ale zároveň na ich povrchu vytvoria štít, ktorý ich až po dobu 12 hodín chráni pred škodlivými vplyvmi cukrových kyselín a tým predchádzajú vzniku zubných kazov.

Ideálne pre každého muža

Či už vyberáte darček pre aktívneho muža alebo milovníka stylingu, vyskúšajte balíčky, ktoré spájajú produkty Fa Men a Syoss. Šampón Syoss Men Clean & Cool je určený pre normálne až mastné vlasy. Mentol, ktorý šampón obsahuje, prirodzene osviežuje pokožku hlavy. Sprchový gél a dezodorant Fa Men XTRA je ideálnou vzpruhou pre každého muža, ktorý po športe potrebuje dobiť energiu. Ďalší z variantov ponúka šampón Syoss Men Power, ktorý zaručuje väčší objem a pružnosť vlasov. Tajomstvo sa ukrýva v zložení, ktoré je obohatené o kofeín. Ku konečnému stylingu pomôže pasta Got2b, ktorá zaistí ten správny plážový strapatý look aj v zime.

Tlačové správy (1,92 MB)