22. 2. 2022  Bratislava

Hydratujte svoje vlasy

Značka Gliss prichádza na trh s novým ošetrujúcim produktovým radom Aqua Revive, ktorého zloženie je doplnené o kyselinu hyalurónovú. Tým tak pomáha docieliť hĺbkovú hydratáciu vlasov, ktorá je rovnako dôležitá ako hydratácia pleti. Kozmetický zázrak – kyselinu hyalurónovú – obsahujú aj nové blond odtiene farieb na vlasy Gliss Color, vďaka tomu vlasy po farbení nie sú suché a zničené.

Kyselina hyaluronová je všeobecne známa pre svoje hydratačné účinky, preto sa väčšinou objavuje v pleťových krémoch. Avšak aj vaše vlasy, podobne ako vaša pleť, potrebujú hydratovať. Nový produktový rad Gliss Aqua Revive preto do svojho zloženia pridala práve kyselinu hyaluronovú. Kolekcia navyše obsahuje prírodnú morskú riasu. Používanie týchto produktov vám tak zaručí dlhodobý a zdravo vyzerajúci lesk vašich vlasov, a so suchými vlasmi bez lesku sa môžete rozlúčiť.

Výber ingrediencií v novom ošetrujúcom rade na vlasy je inšpirovaný starostlivosťou o pokožku a spojením prírody s technológiou. Kyselina hyaluronová je ostrieľaným pomocníkom v boji proti vráskam a starnutiu pleti. Ale vedeli ste, že aj vlasom dodáva potrebnú energiu v podobe hydratácie? Hyalurónový komplex a ostatné ingrediencie v produktoch Gliss cielia iba na dehydratované časti vlasov, ktoré následne vyživujú. Preto sa nemusíte báť zbytočného zaťažovania vašich vlasov.

V ošetrujúcom rade Aqua Revive nájdete okrem šampónu, aj kondicionéry, či už tradičné, tak aj v spreji. Výživa v podobe kondicionérov má množstvo benefitov: ľahko a rýchlo sa nanáša, neobsahuje žiadne farbivá a dodáva vlasom optimálnu dávku hydratácie. Napomáha aj k hĺbkovému vyživeniu vlasov, ktoré ich zanecháva hodvábne jemné a lesklé. A ak sa ponáhľate, siahnite po expres ošetrujúcom variante 7sec, ktorý vám už za sedem sekúnd vlasy vyživí a hydratuje.

Častým strašiakom domáceho farbenia sú suché a zničené vlasy. Vďaka farbám Gliss Color sa už suchých vlasov po farbení nemusíte obávať. Aj tie vo svojom zložení obsahujú hyalurónový komplex. Nielen, že budú vaše vlasy žiariť novou farbou, ale zároveň budú vyživené, jemné a lesklé. A po takom výsledku túži každá žena. Farby Gliss Color sú novo rozšírené o 3 blond odtiene. Vyskúšajte nové šik odtiene od Gliss a žite tak ako ikonická Marilyn Monroe!

Tlačové správy (1,79 MB)