25. 8. 2022  Bratislava

Inovácia v portfóliu značky Pur

Nový PUR: Čistý riad bez námahy aj v studenej vode a s ohľadom na prírodu

Ručné umývanie riadu má v kuchyni svoje miesto a bez neho sa jednoducho nezaobídeme. Množstvo špinavého riadu po každom jedení a neustály kolobeh – umyť, odkvapkať, utrieť a odložiť. Uľahčite si umývanie riadu s novým radom produktov značky Pur, vďaka ktorému bude umývanie riadu jednoduché a efektívne, a to aj pri nízkych teplotách vody. Pur sa okrem čistého riadu stará aj o pokožku rúk a prírodu.

Voľba kvalitného čistiaceho prostriedku pri umývaní riadu je dôležitá. S účinným prostriedkom Pur sa ľahko zbavíte mastnoty, zaschnutých zvyškov jedál či pripálenín a vaše riady budú dokonalo čisté. Značka Pur myslí aj na jemnú a citlivú pokožku rúk a berie ohľad na prírodu. Vďaka účinnej receptúre je umývanie riadu účinné aj pri nízkej teplote.

Vyberte si z 2 vylepšených kategórií produktov Pur Power a Pur Balsam.

PUR POWER: Extra účinný aj pri umývaní v studenej vode

Čistiaci prostriedok na umývanie riadu Pur Power je hrdinom predovšetkým v jeho sile rozpustiť a vyčistiť aj tie najodolnejšie nečistoty. Jeho nové zloženie je 3x hustejšie, a tak účinne bojuje proti mastnote a pripáleninám, a to aj pri nízkej teplote vody.  Umývanie riadu bez zdĺhavého namáčania alebo náročného drhnutia ocení aj vaša peňaženka. Pri umývaní riadu v studenej vode s Pur Power šetríte energiu až o 50 %*, pretože preniká hlboko do zaschnutých zvyškov jedla, a tak zanecháva váš riad čistý, žiarivý a lesklý.

Na výber máte štyri varianty: vôňu citróna, jablka, figy s granátovým jablkom alebo malín s červenými ríbezľami.

PUR BALSAM: Jemný k pokožke rúk a účinný proti mastnote a pripáleninám

Ak po umývaní riadu máte suchú a podráždenú pokožku, vhodným riešením je čistiaci prostriedok, ktorý je šetrný k vašim rukám. Pre ľudí s citlivou pokožkou je tu rad produktov Pur Balsam s neutrálnym pH a s výťažkami z rastlín, ktoré blahodarne pôsobia na pokožku. Zároveň však dokáže umyť a odmastiť aj veľmi špinavý riad. K dispozícii je obľúbený variant s Aloe vera, ktorý zanecháva pokožku rúk jemnú na dotyk.  Novinkou je Pur Balsam Calendula inšpirovaný upokojujúcou a bohatou vôňou liečivej bylinky nechtíka lekárskeho. Ak si potrpíte aj na starostlivosť o nechty, siahnite po Pur Balsam Hands and Nails s prídavkom kalcia. Váš riad bude vždy perfektne čistý a dokonale zbavený mastnoty a zároveň bude postarané o vaše ruky a nechty.

PUR BALSAM ECO SENSITIVE: Čistý riad  a starostlivosť o pokožku rúk aj prírodu

Novinkou je aj Pur Balsam Eco Senstive, v ktorej sa spájajú tri benefity – účinná starostlivosť o čistotu riadu, jemnú a citlivú pokožku rúk, a to všetko s ohľadom na prírodu. Jeho zloženie je bez farbív, s jemnou hypoalergénnou vôňou sladkých mandlí a bielych kvetov a s pH neutrálnym k vašej pokožke. Predáva sa v 100 % recyklovateľnom obale. Produkt je označený certifikátom Ecolabel, ktorý udeľuje Európska únia a je uznaním, že spĺňa vysoké environmentálne normy počas celého životného cyklu produktu.  

Doprajte si vláčnu a príjemnú pokožku na dotyk a perfektne čistý a žiarivý riad v jednom!

K dispozícii sú všetky varianty za odporúčanú maloobchodnú cenu v rodinných baleniach 1200 ml/3,39 €, 750 ml/2,49 € alebo 450 ml/1,49 €.


*V porovnaní s umývaním riadu vo vode 45 °C vs. 25 °C

Tlačové správy (1,22 MB)

Ďalšie informácie

Prostriedok na umývanie riadu- Pur