Perwoll

Perwoll je špeciálny prací prostriedok, ktorý sa stará o farby a tvary vášho oblečenia. Vďaka svojej receptúre vyhladzuje poškodené vlákna a tým uchováva farby žiarivé a vlákna ako nové. 
Tento tekutý prací prostriedok je určený predovšetkým na jemné pranie, perie aj pri nízkych i vysokých teplotách. Skončite s obavami, že vaše oblečenie postupom času vybledne a stratí svoj pôvodný tvar.

V portfóliu Perwoll nájdete niekoľko variánt tekutého pracieho prostriedku a preddávkovaných pracích kapsúl. Základný rad Perwoll poskytuje predovšetkým starostlivosť o farby a vlákna oblečenia. 
Ide o Perwoll Color, Black a White. Tieto varianty sú vhodné na všetky druhy textílií.

  • Perwoll Renew Color - zachováva farby žiarivé ako nové, vhodné na farebné a viacfarebné oblečenie, na všetky druhy textílií.
  • Perwoll Renew Black - čierna zostane čiernou, predchádza zašednutiu, vhodné na čierne a tmavé látky, na všetky druhy textílií.
  • Perwoll Renew White - biela zostane bielou, predchádza zašednutiu, vhodné pre biele a svetlé látky, na všetky druhy textílií.

Ďalšie varianty Perwoll sa špecializujú na jednotlivé funkcie a typy textílií.

  • Perwoll Renew Blossom - prvý Perwoll s riešením 3v1, ktorý čistí, poskytuje starostlivosť a prináša intenzívnu kvetinovú vôňu. Je vhodný na všetky druhy textílií a farieb, jeho špeciálna funkcia je intenzívna vôňa, ktorou prevonia vaše oblečenie.
  • Perwoll Renew Repair - prací prostriedok so špeciálnou funkciou – odstraňuje žmolky a redukuje štiepenie vlákien, taktiež prispieva k zachovaniu pružnosti látok a zachovaniu tvarov oblečenia
  • Perwoll Renew Sport&Refresh - prací prostriedok určený na syntetické textílie a látky s prímesou, so svojou Deo technológiou, odstraňuje nepríjemné zápachy, ktoré sa držia v syntetických látkach a prináša tak 24-hodinovú sviežosť počas nosenia. Zachováva taktiež vzdušné membrány funkčného oblečenia.
  • Perwoll Renew Wool - prací prostriedok určený predovšetkým na vlnu a jemné látky, ako je čipka, satén a modál, vďaka svojej technológii obaľuje vlákna počas prania a tým tieto textílie chráni a zachováva ich štruktúru nedotknutú.

Informácie a služby

Spojte sa s nami Zákaznícky servis Laundry & Home Care  +421 2 3331 0002 Kontaktujte nás na e-mailovej adrese: Stiahnuť vizitku Pridať do mojej zbierky

Alebo telefonicky v pracovných dňoch medzi 8.00 – 17.00 hod.Telefón: +421 2 3331 0002