25. 8. 2020  Düsseldorf / Německo

Oživenie značky GLISS KUR

PREMENA EXPERTA NA REGENERÁCIU VLASOV

Nastala nová éra v starostlivosti o vlasy. V auguste 2020 spoločnosť Schwarzkopf predstavila zásadnú premenu známej značky GLISS KUR. Žiadna iná značka nezosobňuje regeneráciu vlasov tak, ako GLISS KUR. Nové zloženie GLISS spája to najlepšie z vedy a prírody. Špeciálne navrhnutá technológia na regeneráciu a starostlivosť, ktorá je súčasťou každého radu a zloženia, s použitím až 96 % zložiek prírodného pôvodu* spolu s novým dizajnom opäť potvrdzuje pozíciu GLISS KUR ako experta na regeneráciu vlasov. Recyklovateľné obaly a nový dizajn podčiarkujú oživenie značky. Rob to, čo miluješ. GLISS regeneruje.

Nové rady výrobkov GLISS KUR sú v obchodoch od augusta 2020.

Expert na regeneráciu vlasov GLISS KUR ponúka účinné a inovatívne výrobky, ktoré sú šité na mieru náročným potrebám vlasov. GLISS KUR sa predstavuje v úplne novom šate.

Produktové rady a zloženia GLISS KUR boli upravené tak, aby obsahovali vysoko účinné a trendové zložky, napríklad prebiotiká, tekutý keratín, omega-9, aminokyseliny, tekutý proteín, UV filtre, Omegaplex, komplex biotínu, komplex antioxidantov a komplex rastlinných kmeňových buniek, pričom každá zložka rieši konkrétne potreby. Tieto zložky sme skombinovali s vysokokvalitnými prírodnými esenciami, napríklad s kvetovým nektárom, bobuľami açai, pivonkami, marulovým olejom, sérom z perál, arganovým olejom, para orechmi, ružovou vodou, moringa semiačkami a opunciou. Tieto nové zloženia pozdvihnú GLISS KUR na vyššiu úroveň starostlivosti o vlasy. Modernejší dizajn s novým logom, nové obaly a elegantný vzhľad dopĺňajú nové prevedenie GLISS KUR.

Nové čierne uzávery sú navyše vyrobené z bezuhlíkových materiálov, preto sa dajú ľahko nájsť a triediť v recyklačných závodoch. Nové polyetylénové nádobky sú odteraz vyrábané z 30 % recyklovaného materiálu a PET nádobky v portfóliu sú vyrábané zo 100 % recyklovaného materiálu. Okrem toho sú všetky nádobky 100 % recyklovateľné a vďaka nižšej miere použitia kovovej fólie sa zjednodušuje celý proces recyklácie.

Každý typ vlasov má iné požiadavky a potreby. Rady výrobkov GLISS KUR pre starostlivosť a styling obsahujú špeciálne aktívne komplexy, ktoré sú prispôsobené rôznym potrebám. Štyri základné rady pokrývajú – popri ostatných doplnkových radoch GLISS – hlavné potreby vlasov: TOTAL REPAIR pre suché namáhané vlasy; SUPREME LENGTH pre dlhé vlasy náchylné na poškodenie a mastné korienky; OIL NUTRITIVE pre krepové a unavené vlasy; a ULTIMATE REPAIR pre extrémne poškodené vlasy.


* vrátane vody

Tlačové správy (147,26 KB)
Zuzana Kaňuchová Henkel Slovensko
Henkel ČR
Henkel Magyarország 
Riaditeľka Korportánej komunikácie CEE zuzana.kanuchova@henkel.com Stiahnuť vizitku Pridať do mojej zbierky