7. 10. 2020  Bratislava

Persil discs s vôňou Silanu

Výkon sa spojil s dlhotrvajúcou sviežosťou v novom Persil Discs 4v1

Možno ste aj vy zažili pocit, akoby bolo pranie oblečenia riešenie hlavolamu. Správne dávkovanie, výber vhodného prostriedku či množstvo aviváže dokáže zamotať hlavu. S novými Persil Discs 4v1 bude týmto dilemám koniec. Inovatívne štvorkomorové kapsuly nielenže oblečenie dokonalo vyčistia a zachovajú jeho pôvodnú štruktúru, zároveň ho prevoňajú obľúbenou vôňou aviváže Silan. A to aj napriek tomu, že neobsahujú žiadnu aviváž.

Premeňte pranie oblečenia na efektívnu činnosť bez zbytočných starostí. S novými kapsulami značky Persil nebudete musieť riešiť dilemu s dávkovaním, ani sa obávať o zaschnuté škvrny a fľaky na obľúbených kúskoch zo šatníka.

Persil Discs 4v1 ukrývajú v sebe hneď štyri aktívne zložky, ktoré sa postarajú o želaný výsledok. Pre ešte väčší účinok oddelené v osobitných komorách a každá zložka obsahuje aktívnu funkciu, ktorá zabezpečí čistotu a sviežosť. Postarajú sa o odstránenie škvŕn a rozjasnenie farieb, ale tiež chránia textilné vlákna, vďaka čomu oblečenie stále vyzerá ako nové. Navyše, aby sa príjemne nosilo, nechýba komora pre dlhotrvajúcu sviežosť. Tá zanechá príjemnú, intenzívnu vôňu obľúbeného Silanu, hoci neobsahuje ani kvapku aviváže.

Persil Discs 4v1 sa skutočne hodí do každej domácnosti a pranie nebude žiadnou vedou. Použitie kapsúl je úplne jednoduché a pohodlné. Obsahuje presne potrebné množstvo pracieho prostriedku na to, aby oblečenie bolo čisté, svieže a dlhotrvajúco voňavé. Kapsulu stačí vložiť do práčky a následne pridať oblečenie. Navyše, ak používate sušičku bielizne a chcete sa aviváži vyhnúť, určite vás poteší obľúbená vôňa Silanu, ktorá je odteraz ukrytá v nových Persil Discs 4v1. Kapsula neobsahuje žiadnu aviváž, len jedna z komôr je obohatená o formulu s touto príjemnou vôňou.

Kapsuly Persil sú jednoduchý a moderný prací prostriedok, určený pre ľudí, ktorí majú radi inovatívny prístup k domácnosti a zároveň sú šetrní k životnému prostrediu. Persil Discs sú uskladnené v praktickom balení s detskou poistkou, pričom obal je recyklovateľný a šetrný k prírode.

Nový Persil Discs 4v1 s vôňou Silanu nájdete v obchodoch za odporúčanú cenu za balenie s 11 kapsulami je 4,49 Eur.

Ďalšie informácie