5. 7. 2021  Bratislava

Novinka kapsuly Perwoll Renew & Care

Precízna starostlivosť pre váš voňavý šatník

Doprajte svojmu šatníku príjemnú vôňu, sviežosť a hlavne prvotriednu starostlivosť. Nová kapsulová inovácia od spoločnosti Henkel, Perwoll Renew & Care s funkciou 3v1, sa postará o čistotu a dlhotrvácnu vôňu vášho oblečenia a pomáha uchovávať jeho pôvodné tvary i farby. Vaše oblečenie tak bude stále ako nové a obľúbené kúsky si môžete užívať po dlhú dobu.

Starajte sa o svoje obľúbené módne kúsky s prémiovými pracími prostriedkami tak, aby vaše oblečenie vyzeralo  stále ako nové aj po niekoľkých praniach a zároveň aby voňalo sviežosťou. Nové pracie kapsuly Perwoll Renew & Care v sebe ukrývajú unikátne zloženie s tromi benefitmi.

Prvý benefit prináša v sebe oživenie a udržanie žiarivých farieb vášho oblečenia. Nové kapsuly sú dostupné v dvoch alternatívach – pre všetky druhy farebného oblečenia a pre tmavé a čierne odevy. Oblečenie tak vydrží 3x dlhšie ako nové.*

Druhý benefit predstavuje hĺbkové čistenie vašej bielizne, odstraňuje rôzne druhy škvŕn a nečistôt a zároveň vyhladzuje aj materiál oblečenia a jeho vlákna. Vlákna sú opäť pružné a predchádza sa tak ich oslabeniu a štiepeniu.

Tretím benefitom je príjemná vôňa. Nové kapsuly Perwoll Renew & Care zaujmú svojou vôňou, pretože práve tá často rozhoduje pri výbere pracieho prostriedku.

Navyše kapsuly Perwoll Renew & Care nadväzujú na myšlienku dlhodobej udržateľnosti a zodpovedného nakupovania. Obal kapsúl Renew & Care je vyrobený z 50% recyklovaného plastu a je ďalej 100% recyklovateľný.

Maloobchodná odporúčaná cena pre Perwoll Renew & Care s 10 kapsulami je 3,99 €, s 18 kapsulami 6,99 € a 27 pracími dávkami je 10,99 Eur. Na pultoch obchodov je k dispozícii v ružovom balení na farebnú bielizeň a v elegantnom čiernom balení pre tmavé oblečenie.


* Oproti bežným pracím prostriedkom na farebnú bielizeň.r

Tlačové správy (303,34 KB)

Ďalšie informácie