1. 2. 2018  Bratislava

Uvedenie got2b PHENOMENAL

Pre skutočných džentlmenov: got2b PHENOMENAL

Skutoční džentlmeni vždy zapôsobia najlepším spôsobom a dobre upraveným štýlom. So značkou PHENOMENAL od trendy značky got2b, môžete dosiahnuť veľmi cool a dobre upravený vzhľad, na ktorý bude každý muž pyšný. Či už preferujete matnú textúru alebo styling s leskom, naše textúry spĺňajú všetky potreby. Pripravte sa na fenomenálny look!

got2b PHENOMENAL bude dostupný v obchodoch od januára 2018.

Top priorita pre rok 2018: vyzerajte dobre! S novinkami got2b PHENOMENAL dokážete zdokonaliť mužsky look. Či už chcete vykúzliť účes začesaný dozadu, rozstrapatený, objemný alebo klasický účes, vďaka produktom got2b PHENOMENAL sú možnosti dosiahnutia sebavedomého štýlu nekonečné. Nové štýlové produkty got2b PHENOMENAL dodajú každému vzhľadu osobitný šmrnc. Zatiaľ čo tvarujúca hlina dodá vášmu účesu štruktúru a matné zakončenie, modelovacia pasta dá vlasom prirodzený nádych a lesk bez sušenia. Navyše ľahký a nemastný olej na bradu je dokonalým nástrojom na zjemnenie a skrotenie fúzov. Výsledkom použitia nových produktov got2b je bezchybný a mužský look .

Všetky produkty got2b PHENOMENAL sú jednoduché na použitie. Na PHENOMENAL look s tvarujúcou hlinou a modelovacou pastou stačí použiť primerané množstvo a rozotrieť v dlaniach. Aby ste dosiahli vzhľad ako z holičstva, aplikujte produkty na suché vlasy. Oleja na bradu stačí použiť 1-3 kvapky, v závislosti od dĺžky.  Nakvapkajte si produkt do rúk a následne aplikujte do čerstvo umytých fúzov. Následne vyčešte fúzy smerom nadol a požadovaný vzhľad ako z holičstva je na svete.

Objavte v sebe pravého džentlmena.

PHENOMENAL tvarujúca hlina, 5,19 EUR /100 ml
Dodáva účesu štruktúru, matný vzhľad so stupňom fixácie 5.

PHENOMENAL modelujúca pasta, 5,19 EUR/100ml
Dodáva vlasom prirodzený nádych a lesk so stupňom fixácie 4. Bez sušenia.

PHENOMENAL olej na bradu, 5,19 EUR/75ml
Skrotenie a zjemnenie  fúzov a brady. Rýchlo absorbujúci, ľahký a nemastný.

Tlačové správy (1,04 MB)