22. 3. 2018  Bratislava

Novinka: Fa Island Vibes

Užívajte si chuť tropického ovocia a vôňu exotických kvetín práve teraz!

Nebolo by skvelé stráviť väčšinu zimy niekde na exotickej pláži v Karibiku? Žiaľ, o tom sa môže väčšine z nás len snívať. Čakanie na leto si ale môžete spríjemniť. Napríklad len tým, že vyskúšate novinku od značky Fa, ktorá práve predstavila svoju osviežujúci rad s tropickým ovocím a lákavými kvetinovými vôňami Fa Island Vibes. Zavedie vás na tie najúžasnejšie pláže na svete. Vydajte sa prostrednictvom sprchovacích gélov, pílingov a deodorantov na Fidži, Hawai alebo Bali a hýčkajte svoje telo i zmysly.

Kolekcia Fa Island Vibes ponúka nové opojné vône plné ovocia, sviežosti a tropických kvetín. Je rozdelená na rady Fiji Dream, Hawai Love a Bali Kiss. Ide o sprchovacie gély a deodoranty, ale najnovšie aj telové pílingy, ktorými značka Fa rozšiřuje svoje portfólio starostlivosti o telo.

Fa Island Vibes Fiji Dream

Fidži a jeho 333 tropických ostrovov je domovom najšťastnejších ľudí na Zemi. Objavte nedotknuté pláže a kryštálovo čistú vodu. Odcestujte na Fidži objavením úžasnej plážovej vône čerstvého vodného melónu a Kanangy vonnej, ktorá prebudí vaše zmysly a zlepší náladu. Doprajte si starostlivosť sprchovacích gélov a deodorantov.  

  • Fa Island Vibes Fiji Dream sprchovací gél (2,29 EUR/250 ml - 2,99 EUR/400 ml)
  • Fa Island Vibes Fiji Dream deosprej, (2,65 EUR/150 ml)
  • Fa Island Vibes Fiji Dream roll-on, (2,65 EUR/50 ml)

Fa Island Vibes Hawai Love

Hrejivé slnko, krásne pláže a priateľskí ľudia. Hawaii je známy svojou dlhou tradíciou "Aloha ducha". Je to skutočný surferský raj na zemi. Preneste sa na Hawaii objavením osviežujúcej plážovej zmesi ananásu a kvetiny plumérie, ktorá prebúdza vaše zmysly a povzbudí vašu náladu.

  • Fa Island Vibes Hawai Love sprchovací gél (2,29 EUR/250 - 2,99 EUR/400 ml)
  • Fa Island Vibes Hawai Love telový píling (3,29 EUR/200 ml)

Fa Island Vibes Bali Kiss

Každý rok je Bali zvolené cestovateľmi ako jedná z najviac okuzľujúcich ostrovov na svete. Či už hľadáte relax, luxusné trávenie času vonku alebo chcete objaviť tradíciu jógy - na Bali to nájdete. Preneste sa na Bali a objavte ošetrujúce plážové vône bohatého manga a kvetu vanilky, ktorá ukľudňuje vaše zmysly a povzbudí vašu náladu.

  • Fa Island Vibes Bali Kiss deosprej, (2,65 EUR/150 ml)