31. 3. 2018  Bratislava

NOVINKA: Schauma Nature Moments Indonesian Coconut & Lotus Flower

Vlasová starostlivosť inšpirovaná tajomstvom prirodzenej krásy

Ak ide o krásu a zdravie, čoraz viac ľudí sa obracia na silu prírody. Obľúbená značka vlasovej kozmetiky Schauma preto prichádza s novinkou. Zatvorte oči a predstavte si, že ste na indonézskom ostrove. Na pláži pijete osviežujúci dúšok kokosovej vody, ste obklopení len bielym pieskom, azúrovo modrým oceánom a jemnou vôňou lotosových kvetov. Každý z nás chce zažiť také chvíle, kedy pocíti absolútny kľud a harmóniu na duši a spojenie s prírodou. A toto prianie sa týka nielen starostlivosti o dušu, ale i o telo. Prírodná ingrediencia v starostlivosti o náš zovnajšok je stále žiadanejšia. Objavte novinku radu Schauma Nature Moments Indonesian Coconut & Lotus Flower, ktorý oživí vaše vlasy vďaka inovativnej recepture s prírodnými esenciami z indonézskeho kokosu a lotosového kvetu.

Receptúra radu Schauma Nature Moments Indonesian Coconut Water & Lotus Flower je plná 100 % prírodných esencií. Šampón a balzam hydratujú suché vlasy zvnútra bez zaťaženia. Ak máte dojem, že sú vaše vlasy úplne vysušené, vďaka týmto produktom pocítite ich regeneráciu a sviežosť.

Nová Schauma Nature Moments Indonesian Water & Lotus Flower so sebou naviac prináša úžasnú kvetinovo ovocnú vôňu, ktorá vás prenesie priamo do exotického indonézskeho suostrovia. Kokosová voda, recept na tropickú krásu, je známa pre svoju ľahkú, osviežujúcu štruktúru a pre svoje hĺbkové hydratujúce vlastnosti. Krásny lotosový kvet je dobre známy ako základ ázíjskeho tajomstva krásy.

Najnovšia inovácia značky Schauma, dostupná ako hydratujúci šampón (250ml a 400ml) a balzam (250ml), rozširuje obľúbený rad Nature Moments od Schwarzkopf.

Nový rad Schauma Nature Moments Indonesian Water & Lotus Flower je dostupný od marca 2018 v novom sviežom balení so svetlo oceánovo modrým pozadím a kokosovo zeleným viečkom. Je inšpirovaný prírodnými krásami Indonézie.

Pre prirodzene krásne vlasy od korienkov ku končekom - inšpirované najkrajšími okamihmi prírody.

Portfólio Schauma Nature Moments:

Oslabené a krehké vlasy

  • Šampón Schauma Nature Moments Indonesian Water & Lotus Flower (2,45 EUR/250 ml a 3,29 EUR/400 ml)
  • Balzam Schauma Nature Moments Indonesian Water & Lotus Flower (2,45 EUR/200ml)

Rad Schauma Nature Moments dostupný v obchodnej sieti od marca 2018.

Šampón Schauma Nature Moments Indonesian Water & Lotus Flower, 250 ml

Šampón Schauma Nature Moments Indonesian Water & Lotus Flower, 400 ml

Balzam Schauma Nature Moments Indonesian Water & Lotus Flower