6. 12. 2018  Bratislava

Limitovaná zimná edícia: Gliss Kur Winter Repair

Tá najlepšia starostlivosť o vlasy počas zimy

S nástupom chladného zimného počasia sa zvyčajne zhoršuje kvalita našich vlasov. Bývajú vysušené a lámavé, štiepia sa a chýba im vitalita. Na vine sú predovšetkým nepriaznivé klimatické podmienky a časté prechody z vykúrených miestností do mrazu a nosenie prikrývok hlavy. Značka Gliss Kur ponúka riešenie v podobe limitovanej „zimnej“ edície Gliss Kur Winter Repair. Ide o rad vlasovej starostlivosti, ktorá je vytvorená špeciálne na regeneráciu vlasov počas zimného obdobia. Portfólio pozostáva zo šampónu, balzamu, regeneračného expres balzamu a okamžitej regeneračnej masky.

Limitovaná edícia Gliss Kur Winter Repair bola vyvinutá špeciálne pre starostlivosť o vlasy počas chladných zimných mesiacov. Vysokoúčinné zloženie s ošetrujúcim regeneračným sérom sa stará o vlasy, ktoré sú poškodené suchým teplým vzduchom v prekúrených priestoroch, mrazom, studeným vetrom i nosením čapíc a šálov. Výhodou je, že zvyšuje odolnosť vlasov a má antistatický efekt. 

Gliss Kur Winter Care je dokonalým riešením, ako zabezpečiť poškodeným vlasom zdravo vyzerajúci vzhľad aj v zime, intenzívny a dlhotrvajúci lesk, hebkosť a krásu.

Portfólio radu Gliss Kur Winter Care:

  • Šampón Gliss Kur Winter Care, 250 ml –  3,35 EUR
  • Balzam Gliss Kur Winter Care, 200 ml –  3,35 EUR
  • Regeneračný expres balzam Gliss Kur Winter Care, 200 ml –  4,02 EUR
  • Okamžitá regeneračná maska Gliss Kur Winter Care, 300 ml –  5,29 EUR