25. 2. 2019  Bratislava

Novinka: Palette Intensive Color Creme

Nové farby, ktoré vás tento rok určite oslnia

Vlasy sú korunou krásy každej ženy, a preto si zaslúžia tú najlepšiu starostlivosť. Ak túžite po dlhotrvajúcej a sýtej farbe vlasov s intenzívnym žiarivým leskom, nemusíte chodiť do salónu. Teraz si ju môžete dopriať v pohodlí domova vďaka novým atraktívnym odtieňom Palette Intensive Color Creme od Schwarzkopf so žiarivým leskom a intenzívnym farebným výsledkom. Receptúra tohto radu ponúka systém trojitej starostlivosti, ktorý sa stará o vlasy počas farbenia aj po ňom.

Systém trojitej starostlivosti v receptúre radu Palette Intensive Color Creme spočíva v kombinácii troch účinných látok – keratínu, panthenolu a nutri oleja pre nezvyčajne vysoký ošetrujúci účinok. Receptúra navyše chráni farbu proti vyblednutiu a dokonale kryje šediny. Rad ponúka nádherné odtiene blond, hnedej, čiernej, červenej a medenej. Ide o klasické farebné trendy, ktoré dodajú dotyk elegancie a krásy akémukoľvek modernému účesu.

V súlade s poslednými farebnými trendmi uvádza Palette Intensive Color Creme na trh túto jeseň dva nové žiarivé odtiene:

  • Hrejivo trblietavo hnedý (5-46)
  • Fialovo medený (6-79)
  • Popolavo plavý (10-2)

Farby radu Palette Intensive Color Creme sú v obchodoch k dispozícii za odporúčanú cenu 3,79 EUR.

Palette Intensive Color Creme Hrejivo trblietavo hnedý (5-46)

Palette Intensive Color Creme Fialovo medený (6-79)

Palette Intensive Color Creme Popolavo plavý (10-2)