10. 6. 2019  Bratislava

Uvedenie Taft Casual Chic

Taft Casual Chic: Jednoduchý štýl, kdekoľvek a kedykoľvek

Posilňovňa ráno, pracovné stretnutia v popoludňajších hodinách a večera s priateľmi - s takýmto náročným programom je málo času na komplikovaný účes, ktorý vydrží počas celého dňa. Mnohé zákazníčky hľadajú rýchle riešenie, ktoré im navyše dodá prirodzený vzhľad. Schwarzkopf predstavuje Taft Casual Chic.

Taft Casual Chic je dostupný v obchodoch od februára 2019.

S novinkou Casual Chic legendárna značka vlasového stylingu Taft rozširuje svoju ponuku o produkty, ktoré boli vytvorené pre rýchly životný štýl mladšej generácie. Rýchloschnúca pena pre vzdušný objem, suchý tvarovací sprej, osviežujúci sprej, ktorý dodáva vlasom zdravý lesk a nezaťažujúci lak na vlasy sa riadia rovnakým mottom: „Ležérnosť je šik!” Štýl mladšej generácie je jednoduchý, cool a ležérny. Tieto nové produkty dodávajú vlasom nezaťažujúcu, prirodzenú štruktúru od prvej kávy dňa až po posledný kokteil v noci.

Jedna z troch žien chce prirodzený vzhľad

V roku 2017 kvalitatívna a kvantitatívna štúdia Schwarzkopf, ktorá skúmala prekážky v oblasti stylingu u žien v Nemecku, ukázala, že 36 % žien, ktoré nepoužívajú stylingové výrobky, chce prirodzený vzhľad. Dvadsaťštyri percent sa obáva, že používanie výrobkov bude mať za následok lepkavé a tuhé zvyšky vo vlasoch. Casual Chic poskytuje týmto ženám hodvábne hladké vlasy s ovocnou kvetinovou vôňou - ležérny účes bez lepkavosti.

Rýchly styling pre život na cestách

Celkovo 15 % žien v tej istej štúdii značky Schwarzkopf nemá čas na rutinný a komplikovaný styling vlasov. Výrobky Taft Casual Chic sú ideálnym riešením pre ich situáciu. Ich praktická veľkosť z nich robí ideálne produkty na cesty, pretože sa zmestia do každej kabelky, vďaka čomu je možné vlasy kedykoľvek a kdekoľvek rýchlo upraviť.

Tvarovací suchý sprej vytvára dokonalý každodenný vzhľad

Vďaka svojmu jedinečnému zloženiu dáva tento suchý sprej vlasom obnovený vzhľad. Keď sa aplikuje na neupravené vlasy, okamžite im pridáva objem a štruktúru. V každom prípade tento suchý sprej pomáha vytvoriť ležérny vzhľad, ktorý si mnohí účastníci Schwarzkofp štúdie želajú.

Nezaťažujúci vplyv a ovocná kvetinová vôňa

Suchá pena znižuje krepovatenie vlasov a pridáva im objem bez zaťaženia. Aká je špeciálna funkcia tohto produktu? Môže sa aplikovať na mokré alebo suché vlasy. Pri použití na suché vlasy môže pena osviežiť aj mastné korienky. Ľahký a vzdušný lak na vlasy fixuje vzhľad a je vhodný najmä pre prirodzený, ležérny vzhľad. Poskytuje až 24 hodín nezaťažujúceho efektu a dodáva prameňom vlasov príjemný a hladký pocit. Použitie parfému a spreju na lesk poskytuje dokonalý nádych prírodného lesku a ovocnú kvetinovú vôňu.

Prehľad produktov Taft CASUAL CHIC:

Taft CASUAL CHIC nezaťažujúci lak na vlasy, 3,89 EUR/250 ml
Až 24 hodín nezaťaženia a vlasov, ktoré sú hladké na dotyk. Ľahký a vzdušný lak na vlasy vytvára prirodzený, ležérny účes.

Taft CASUAL CHIC tvarujúci suchý sprej, 3,89 EUR/150 ml
Aplikuje sa na neupravené vlasy, poskytuje vlasom obnovený vzhľad a okamžite im pridáva objem a štruktúru.

Taft CASUAL CHIC suchá pena, 3,89 EUR/150 ml
Znižuje krepovatenie vlasov a pridáva im objem bez zaťaženia. Môže sa aplikovať na mokré alebo suché vlasy.

Taft CASUAL CHIC parfém a sprej na lesk, 3,89 EUR/100 ml
Dodáva vlasom očarujúcu ovocnú kvetinovú vôňu a prirodzený lesk.

Tlačové správy (55,78 KB)

Ďalšie informácie