31. 5. 2021  Bratislava

Novinka Somat gél All in 1 ProNature

Obľúbený Somat gél odteraz aj v ProNature verzii

Spoločnosť Henkel rozšírila svoje portfólio ProNature o nový prírastok. Okrem obľúbených tabliet Somat All in 1, v ňom zákazníci odteraz nájdu aj gélový variant. Somat gél All in 1 ProNature ponúka účinnú čistiacu silu, no v prírodnom zložení a s ohľadom na životné prostredie.  

Súčasné obdobie, ktoré trávime viac vo svojich domácnostiach, sa odzrkadľuje aj na chode kuchyne. Obľúbené prostriedky na umývanie riadu Somat sú však účinným pomocníkom pre rýchle a spoľahlivé umývanie riadu vo vašej umývačke. Navyše, spoločnosť Henkel opäť rozširuje ich portfólio a prichádza s ekologickejšou novinkou gélu v podobe Somat gél All in 1 Pro Nature.     

Novinka so sebou prináša niekoľko praktických výhod: jednoduché použitie, účinná čistiaca sila a zároveň ekologickejší prístup smerom k trvalej udržateľnosti. Svedčí o tom aj fakt, že značka získala certifikát Eco Label, ktorý udeľuje Európska únia a je uznaním, že spĺňa vysoké environmentálne normy počas celého životného cyklu produktov. Somat gél All in 1 ProNature je predávaný v 100% recyklovanej fľaši, prírodné ingrediencie tvoria až 80% jeho zloženia a neobsahuje žiadne farbivá a parfumy. Riad bude po umytí žiariť čistotou a leskom. Novinka je dostupná vo veľkosti 60 dávok za MOC 13,99 €.  

Poznáte benefity gélu?

Rozhodli ste sa vyskúšať gél namiesto tabliet? Potom by ste mali poznať, aké výhody prináša do vašej kuchyne. Hlavným benefitom gélu je jeho ľahké a rýchle rozpúšťanie, vďaka čomu je obzvlášť vhodný pre krátke programy a vy sa už viac nemusíte báť nerozpustených zvyškov čističa na vašom riade. Účinkuje okamžite po spustení umývacieho cyklu, a tak pôsobí na nečistoty dlhšie, takže dokonalý výsledok umývania je zaručený. Navyše, podľa stupňa znečistenia riadu je možné ho jednoducho a flexibilne dávkovať.

Ďalšie informácie