11. 8. 2021  Bratislava

Novinka Somat Excellence – žiarivo čistý riad z umývačky

Ako si vybrať správny prípravok do umývačky riadu

Z umývačky priamo na váš stôl poputuje dokonale umytý riad bez šmúh a nečistôt. Pre dosiahnutie želaného efektu je potrebné vybrať si kvalitný a spoľahlivý prostriedok do umývačky. Ideálne taký, ktorý dôkladne umyje špinavý riad, zbaví ho zvyškov jedla, zaistí žiarivý lesk a zároveň sa postará aj o umývačku.

Umývačka riadu je veľkým pomocníkom v mnohých domácnostiach. O tom, že v porovnaní s ručným umývaním riadu umývačka výrazne šetrí vodu, energiu a najmä čas nemusíme ani hovoriť. Na to, aby umývačka spoľahlivo fungovala, je dôležité zvoliť nielen vhodný umývací program. O čistote riadu rozhoduje aj správne rozloženie riadu a príboru ale aj voľba čistiaceho prostriedku.

Somat prináša nové prémiové kapsuly Somat Excellence 4v1, multifunkčné kapsuly sú vyrobené z prášku a 3 unikátnych tuhých gélov vo vode rozpustnej fólii. Jedna kapsula v sebe skrýva štyri funkcie – hĺbkové čistenie pripálenín, dokonalý lesk, ochrana delikátneho riadu a starostlivosť o vašu umývačku. Nestrácajte čas leštením tanierov, príborov a pohárov. Už žiadne zvyšky jedla a škvrny z vody vás neprekvapia, pretože kapsuly Somat Excellence 4v1 účinne odstraňujú aj najodolnejšie pripáleniny a mastnotu. Kapsuly sú vyrobené z exkluzívnej kombinácie pevných gélov a prášku s aktívnym kyslíkom.

Špeciálne vyvinutá receptúra chráni sklenené poháre a taniere, pretože obsahuje octan zinočnatý. Ten chráni riad, odstraňuje škvrny z vody a pomáha predchádzať tvorbe neželanej hrdze. Somat Excellence 4v1 kapsuly do umývačky riadu sú vhodné pre všetky taniere, poháre, hrnčeky, fľaše, hrnce, plasty a panvice vhodné do umývačky. Somat Excellence 4in1 je obohatený o unikátnu kombináciu ochranných ingrediencií, ktoré chránia nielen riad, ale aj vašu umývačku.

Kapsuly sa používajú jednoducho a zvládne to každý člen domácnosti. Naplňte vašu umývačku riadu a pripravte si kapsuly Somat Excellence 4v1. Kapsulu nemusíte rozbaľovať, pretože fólia je rozpustná vo vode. Vložte Somat Excellence do dávkovača alebo hoďte na dno umývačky a spustite umývací program. Z umývačky vyberiete žiarivo čistý riad.

Kapsuly Somat Excellence 4v1 sú dostupné na pultoch obchodov v štyroch verziách za odporúčanú maloobchodnú cenu v balení XL za 13,99€, XXL za 15,99 €, MEGA za 17,99 € a GIGA za 19,99 €.

Ďalšie informácie