20. 5. 2019  Bratislava

Novinky Bref

Letná sviežosť pre vašu toaletu

Preneste si kúsok letnej atmosféry aj do domácnosti. Spoločnosť Henkel predstavuje novú, „cestovnú“ edíciu WC čističov Bref. V ponuke sú pevné WC bloky inšpirované exotickými destináciami: Bali, Japonsko, Maledivy, Maroko.

Jeden deň či týždeň? Toaleta by rozhodne mala ostať svieža nepretržite, je predsa vizitkou každej domácnosti. S novou letnou edíciou Bref guličiek bude o toaletu postarané nonstop a „zdobiť“ ju budú exotické vône, pripomínajúce ďaleké krajiny.
Spoznajte štyri limitované novinky tuhých WC blokov Bref. K dispozícii sú dve novinky z kategórie Premium, ktoré pri každom spláchnutí zafarbujú vodu: ružovo-fialové guličky s kvetinovou vôňou, inšpirované orientálnym Marokom a tiež modré guličky so sviežou oceánskou vôňou, typickou pre dovolenkový raj na Maledivách.

Do kategórie Classic pribudli taktiež dve limitované edície: žlto-zelený blok, ktorý zanecháva vôňu kvetín z exotického Bali a bielo-ružový blok, pripomínajúci rozkvitnutú japonskú záhradu.    

Tuhé WC bloky Bref poskytujú dokonalú starostlivosť a spájajú v sebe niekoľko funkcií naraz. Každým spláchnutím si toaleta zachováva hygienickú čistotu, dlhotrvajúcu sviežosť a je chránená pred vodným kameňom.
Letná edícia Bref je k dispozícii v dvoch veľkostiach. Novinky Classic zakúpite za odporúčanú maloobchodnú cenu 2,99 Eur/triopack a novinky Premium sú dostupné ako duopack rovnako za 2,99 Eur.

Ďalšie informácie