31. 10. 2019  Bratislava

Rad Silan Suprême sa rozšíril

Pôvabná novinka Silan Suprême

Obľúbený rad aviváží Silan Suprême sa rozšíril o ďalšiu pôvabnú novinku. K trom produktom zo stálej ponuky pribudol tyrkysový variant, ktorý je rovnako inšpirovaný vôňou francúzskych parfumov.

Obľúbené aviváže Silan Suprême, ktorým zákazníci udelili cenu Voľba spotrebiteľov, vnášajú do šatníka neopakovateľné vône, pripomínajúce očarujúce Francúzsko. Doprajte svojej bielizni dotyk luxusu a prvotriednej starostlivosti. Dlhotrvajúcu sviežosť a jemnosť si teraz môžete užiť aj s novinkou, tyrkysovým Silan Suprême Attraction. Je inšpirovaná nadčasovým univerzálnym parfumom a aviváž je tak vhodná pre mužov aj ženy.

Navyše, celá edícia aviváží Silan Suprême prešla redizajnom a produkty sú tak dostupné vo vylepšenom balení s luxusným vzhľadom a dôrazom na detaily. Každá fľaša je zároveň šetrná k životnému prostrediu, vyrobená je z recyklovaného a ďalej recyklovateľného plastu.

Nechajte sa rozmaznávať a doprajte si kúsok Francúzska. Silan Suprême je dostupný okrem novinky v troch variantoch – Elégance, Romance, Glamour, za nezmenenú maloobchodnú odporúčanú cenu 4,99 Eur/1200 ml.

Ďalšie informácie

Top značka

Silan