18. 2. 2020  Bratislava

Unikátny koncept aviváží Silan

Majte vôňu svojho šatníka pod kontrolou. Spoznajte nový Silan

Užívajte si život vo vašom meste naplno a  v spoločnosti sviežosti. Vďaka jedinečnej novinke spoločnosti Henkel Slovensko – Silan Fresh Control, bude vaše oblečenie voňať po celý deň, a to bez ohľadu na to, čo si na vás vaše mesto pripravilo. Unikátna technológia eliminuje pachy a prináša vášmu šatníku sviežosť až po dobu sto dní.

Vôňu nášho oblečenia ovplyvňuje hneď niekoľko faktorov. Samotný prací prostriedok či aviváž, sú len jedným z nich. Náš denný outfit totižto „nasáva“ atmosféru mesta, v ktorom žijeme, prostredníctvom jeho vôní. Okrem bežného zápachu po pote, kozmetike a parféme sa tak do tkanín dostávajú pachy smogu a prachu alebo napríklad aj aróma rozličných jedál z reštaurácií, kde sa zastavíme. Nový Silan preto prichádza s riešením, ako ostať svieži po celý deň, navzdory tomu, čo v našom meste zažijeme. Tajomstvom novinky Silan Fresh Control je jedinečná technológia Odor Neutralization Technology, ktorá eliminuje pachy, a prostredníctvom špeciálnych mikrokapsúl naplnených parfémom, chráni oblečenie pred nežiadúcimi pachmi a udržiava ho svieže. S každým vašim pohybom sa vôňa aktivuje a vy si tak môžete užívať sviežosť počas celého dňa.

V avivážach je obsiahnutá špeciálna technológia, ktorá zosilňuje a stimuluje zmysly, vďaka čomu zabraňuje vnímaniu bežných pachov a poskytuje plnohodnotný zážitok z vône. Silan Fresh Control je ideálny najmä pre textílie zo syntetických prímesí, v ktorých pachy zotrvávajú najintenzívnejšie.

Novinku môžete vyskúšať hneď z dvoch variantoch. Silan Fresh Control s vôňou Cool Fresh vás najprv prekvapí osviežujúcimi tónmi zeleného čaju a mäty, ktoré sa rozvinú do intenzívnej vône bieleho jazmínu a okvetných lístkov ruže. Silan Fresh Control s arómou Floral Crisps v sebe snúbi zážitok ovocnej vône s tónmi marhule, lesných plodov, gardénie a škorice.

Používaním aviváží Silan je oblečenie poddajnejšie a chránené pred stratou tvaru. Zachováva si hebkosť a zabraňuje tvorbe elektrotického náboja. Umožňuje aj rýchlejšie sušenie a uľahčuje žehlenie. Navyše svieža vôňa bielizne vám v šatníku vydrží až po dobu sto dní.

Spoločnosť Henkel je nielen inovátorom v oblasti pracích prostriedkov, no dlhodobo sa angažuje aj v nachádzaní udržateľných riešení. Obaly nových aviváží Silan Fresh Control sú preto 100 % recyklovateľné. Pred umiestnením do plastového odpadu ich, pre vyššiu efektivitu triedenia, zbavte vrchného obalu.

Vyskúšajte novinku s jedinečnou technológiou, užite si aktívne chvíle so Silanom a zostaňte vo vašom oblečení svieži!

Novinka Silan Fresh Control je dostupná za maloobchodnú odporúčanú cenu 900ml za 2,69 EUR, 1,8L za 4,99 EUR.

Ďalšie informácie

Top značka

Silan