27. 4. 2020  Bratislava

Persil s novou technológiou

Persil s účinnou receptúrou pre život v pohybe

Každý deň prináša do našich životov množstvo povinností a s tým súvisiaci neustály pohyb. Ráno sa ponáhľame do práce, po nej „letíme“ na nákup, s deťmi na krúžky a večer sa snažíme venovať svoj čas domácnosti alebo cvičeniu. Kolobeh, ktorý si žiada množstvo energie a trpí ním aj naše oblečenie. A hoci hektickosť bežných dní ide teraz do úzadia a život sa spomalil, máme priestor, aby sme sa zamerali na svoju domácnosť. S tým súvisí aj obmena šatníka, pranie či čistenie obľúbeného oblečenia. Ak ste sa pustili do týchto aktivít, účinným pomocníkom bude prací prostriedok Persil. Ukrýva v sebe novú technológiu pre neutralizáciu zápachu, preto akémukoľvek oblečeniu, vystavenému neustálemu používaniu alebo aktívnemu životu, prinavráti sviežosť a čistotu.

Ak je aktívny alebo uponáhľaný život pravidelnou súčasťou vášho života, potom rozhodne viete, čo znamená starostlivosť o oblečenie. Najmä dlhé dni v kancelárii či pravidelná hodinka cvičenia v posilňovni sú skutočnou skúškou pre sviežosť oblečenia. Nepríjemné zápachy môžu byť dôvodom, pre ktoré ste sa radšej rozhodli zbaviť oblečenia – dočasne alebo nadobro.

Podobné aktivity síce vo vašom kalendári teraz nesvietia, aj toto je však čas, kedy sa možno venovať svojmu oblečeniu a prinavrátiť mu pôvodnú čistotu a sviežosť. Prací prostriedok Persil s novou technológiou neutralizácie zápachu bojuje s týmto nepríjemným problémom. Vďaka jedinečnej funkcii sa počas prania neutralizujú intenzívne pachy a vy môžete nosiť oblečenie bez obáv.

Až pre 93% spotrebiteľov je nepríjemným problémom najmä zápach potu a mastnoty, ktorý sa zachytáva do oblečenia. Persil ponúka dlhodobé riešenie pre prinavrátenie sviežosti a čistoty. V prvom kroku sa počas prania oblečenie dôkladne čistí aj od tých najhlbších nečistôt a tvrdých škvŕn, a to vďaka technológii hĺbkového čistenia so špeciálnou zmesou enzýmov. V druhom kroku pôsobí technológia neutralizácie zápachu – neutralizuje nežiaduce pachy a pri nosení oblečenie uvoľňuje sviežosť. Platí to najmä pre textílie vyrobené zo syntetických vlákien a zmesových textílií, ktoré sú citlivejšie na zápach práve pre svoju štruktúru.

Nový Persil Odor Neutralizacion proti silným zápachom je teraz k dispozícii vo variantoch univerzálneho gélu Persil Gel Universal, gélu určeného pre farebné oblečenie Persil Gel Color a pracích diskov Persil Discs.

Maloobchodná odporúčaná cena za balenie s 18, resp. 11 dávkami je 3,99 Eur.

Ďalšie informácie