22. 6. 2021  Bratislava

Objavte Henkel inováciu posledného desaťročia

Nový Bref Brilliant Gel – Jednoducho brilantné prémiové WC bloky pre všestrannú čistotu a lesk

Každotýždenné upratovanie domácnosti je nevyhnutnosť, ktorú málokto z nás robí s nadšením. Najmä umývanie kúpeľne a toalety nepatrí k práve obľúbeným činnostiam. Uľahčite si však udržiavanie čistoty a sviežosti vašej toalety s vôbec prvými Henkel gélovými WC blokmi – Bref Brilliant Gel All in 1. Tie sa vďaka špeciálnej gélovej technológií postupne uvoľnujú a každým spláchnutím doprajú vašej toalete jemnú vôňu inšpirovanú luxusnými parfumami.

Nové prémiové WC bloky Bref Brilliant Gel vďaka účinnej aktívnej pene a inovatívnej gélovej štruktúre nielenže dôkladne čistia toaletu s každým spláchnutím a chránia ju pred usadzovaním nečistôt, ale taktiež poskytujú sviežosť a pôsobivý lesk. Gél sa uvoľňuje postupne zo spodnej strany košíčka po prúde vody a tým WC blok vyzerá v toalete stále ako nový. Vďaka hladkej štruktúre košíčka sa tiež nemusíte obávať zachytávania neželaných zvyškov. Navyše sa predĺži starostlivosť o toaletu, keďže nový gélový blok vydrží o 20% viac spláchnutí*, takže ho nemusíte tak často meniť. Rovnako, ako ostatné rady, majú aj nové WC bloky Bref Brilliant Gel košíček vyrobený z recyklovaných plastov a väčšia časť ich obalu je recyklovaná aj recyklovateľná.

Nové gélové prémiové WC bloky Bref Brilliant Gel sú k dispozícii v troch vôňach:

  • Arctic Ocean
  • Spring Rain
  • Magic Breeze

Nové prémiové WC bloky Bref Brilliant Gel sú k dispozícií v obchodoch vo veľkostiach Single / Duo / Trio. Odporúčaná cena za single prevedenie je 2,49 €.


*V porovnaní s tuhým WC blokom Bref Power Aktiv.

Tlačové správy (328,99 KB)

Ďalšie informácie