Ceresit

Stavebné projekty predstavujú komplexnú činnosť vyžadujúcu špecializované produkty. Všetky riešenia, ktoré sú ponúkané pod značkou Ceresit, sú založené na kvalite a dlhoročných skúsenostiach. Vo svojich kľúčových kategóriách poskytuje značka Ceresit širokú škálu produktov a systémových riešení pre keramické obklady a dlažbu, hydroizoláciu či tepelnú izoláciu budov.

Sektor stavebnej chémie neustále rastie a Ceresit je jednou z vedúcich značiek zabezpečujúcich profesionálne riešenia či už pre obklady a dlažbu alebo pre tepelnú izoláciu budov. Základom pre náš úspech je partnerstvo so špecializovanými obchodmi a realizátormi. Našim hlavným cieľom je byť dôveryhodným stavebným partnerom pre profesionálov. Snažíme sa robiť všetko tak, aby sme v súlade s našimi hlavnými hodnotami – Inovácie, Kvalita, Udržateľnosť a Technické skúsenosti – prinášali stabilný prúd nových, vysokokvalitných a na mieru šitých systémových riešení. Ceresit je synonymom pre spoľahlivosť a kvalitu, ale tiež aj pre zvyšovanie energetickej účinnosti a ochranu prírodných zdrojov.

Naše bohaté skúsenosti, vedomosti, technológie a inovatívne produkty pomáhajú naším zákazníkom byť úspešnými a efektívnymi, pri zachovaní prírodných zdrojov. Naším motom je: Kvalita pre profesionálov.

Top značka
www.ceresit.sk

Profesionáli

Veľké stavebné projekty vyžadujú okrem iného aj veľa skúseností a najnovšiu generáciu plne vyvinutých produktov. Už viac ako 100 rokov značka Ceresit spĺňa oboje. A to je dôvod, prečo sa ľudia na celom svete spoliehajú na Ceresit.

Značka Ceresit poskytuje portfólio produktov navrhnutých na uspokojenie potrieb profesionálnych robotníkov, architektov, konštruktérov a všetkých, ktorí sa zaoberajú akýmikoľvek stavebnými a konštrukčnými prácami. Ceresit poskytuje produkty a stavebné riešenia v nasledovných oblastiach:

  • Lepiace malty a škárovacie hmoty
  • Podlahové systémy
  • Hydroizolácie
  • Zatepľovacie a omietkové systémy (ETICS)
  • Silikóny & PU peny

Spotrebitelia

Pre všetkých, ktorí chcú rekonštruovať alebo stavať je tu Ceresit. Portfólio značky Ceresit zahŕňa produkty, ktoré poslúžia robotníkom s rozličnou úrovňou skúseností a schopností, ktorí hľadajú vysokokvalitné a trvácne výsledky.