Fibreplex

Prvý Bond Enforcing systém od Schwarzkopf Professional na ochranu vlasov pred lámaním počas zosvetľovacieho, melírovacieho alebo farbiaceho procesu. 3-stupňový Bond Enforcing Systém FIBREPLEX minimalizuje lámavosť vlasov až o 94 %* a zbavuje koloristov obáv zo zníženia kvality vlasov v dôsledku chemického procesu. 

Krok 1: Najprv zmiešajte Fibreplex N°1 Bond Booster s farbiacim krémom a developerom. Nezáleží na tom, či vlasy odfarbujete, zosvetľujete alebo farbíte. Vlasové vlákno je tak počas farbiaceho procesu chránené a posilnené. Vlas je tak okamžite po farbení na pocit silnejší a vyzerá zdravšie– s redukovaným lámaním vlasov už na tejto úrovni.

Šampón
Čistí a obnovuje vlasy
Vytvára väzby vnútri vlasového vlákna, vyrovnáva hodnotu pH pre perfektné uzamknutie farebných pigmentov a poskytuje intenzívnu starostlivosť. Vlasy sú silné, pružné a plné lesku.

Krok 2: Po zmytí farby, vpracujte Fibreplex N°2 Bond Sealer, nechajte pôsobiť 5 až 10 minút pre vyživujúcu starostlivosť a opláchnite. To vlasom dodá extra dávku uhladenosti a stabilizuje väzby posilnené v kroku 1.

Krok 3: Použitie systému Fibreplex nekončí na salóne. Tretím krokom je aplikácia špeciálne určená na domáce použitie. Fibreplex N°3 Bond Maintainer udržuje významne zlepšenú kvalitu vlasov, vytvára väzby vnútri vlasového vlákna, vyrovnáva hodnotu pH pre perfektné uzamknutie farebných pigmentov a poskytuje intenzívnu starostlivosť. Vlasy sú silné, pružné, plné lesku a chránené pred ďalším mechanickým poškodením.

* Zosvetľujúci servis s FIBREPLEX vs. Zosvetľujúci servis

Informácie a služby