Igora

Pre Schwarzkopf Professional sú farby stredobodom toho čo robíme, a to už viac ako sto rokov.

IGORA ROYAL bola vytvorená koloristami pre koloristov a naša misia je umožniť každému z vás vytvárať najkrajšie štýly a preskúmavať každý aspekt vašej kreativity - a, samozrejme, odhaľovať individuálnu krásu vašich zákazníčok. Receptúry IGORA ROYAL ponúkajú naozaj verné výsledky pre až 100% krytie, neuveriteľnú intenzitu farby a výkon, na ktorý sa môžete spoľahnúť - vždy. IGORA ROYAL je symbolom absolútnej dôvery vo farbu pre zvládnutie každého permanentného farbiaceho servisu a ponúka všetko, čo potrebujete, aby ste sa stali koloristom, ktorým chcete byť.

S cieľom stáť na čele módnych trendov, naše farby vytvárajú jadro v kolekciach Essential Looks – umožňujúce  naším salónom držať krok s najnovšími módnymi trendami. Vďaka neustálemu vytváraniu nových štandardov na trhu, Igora dáva život kreativite naších partnerov už viac ako 50 rokov.

Vitajte v našom svete farieb. Igora ponúka výnimočný výkon a skutočné partnerstvo vďaka prémiovým produktom, ktoré poskytujú 100%-ný výkon aj v tých najzložitejších situáciách.

Informácie a služby