Lysoform

Lysoform je rakúska značka čistiacich a dezinfekčných prostriedkov s viac ako 120ročnou tradíciou. V širokom portfóliu produktov nájdete rôzne druhy dezinfekčných čističov a aj dezinfekčné gély na ruky. Dezinfekčné čističe na podlahy, kuchyňu a kúpeľňu nielen že odstraňujú nečistoty, ale dokonca eliminujú až 99,9 % baktérií a vírusov* vrátane nového koronavírusu SARS-CoV-2. Keďže ich účinnosť nie je na báze chlóru, sú šetrné k jednotlivým povrchom a dokonca zanechávajú sviežu príjemnú vôňu. Dezinfekčné gély na ruky sú dostupné v dvoch veľkostiach. Menšia 50ml veľkosť je vhodná do kabelky, priehradky v aute či vrecka nohavíc. Veľké 480ml balenie využijete zas v kancelárii, v škole či pri vchodových dverách.

*Virucídna účinnosť proti obaleným vírusom.

Používajte biocídy bezpečným spôsobom. Pred použitím si vždy prečítajte etiketu a informácie o výrobku.

Produkty:

  • Lysoform univerzálny dezinfekčný sprej: Lysoform univerzálny dezinfekčný sprej možno použiť na dezinfekciu takmer všetkých tvrdých povrchov a predmetov doma ako aj na cestách. Môže chrániť vašu rodinu pred chorobami tým, že predchádza šíreniu škodlivých baktérií a vírusov. Antibakteriálny čistič odstraňuje až 99,9 % baktérií, húb a vírusov*. Môžete ho použiť na rôzne povrchy v domácnosti, vrátane umývadla, vane, sprchového závesu, zrkadla, obkladov, dosiek, detských ihrísk, oblastí odpadkových košov, kľučiek dverí, nábytku a okien.
  • Lysoform dezinfekčný čitič na kuchyňu: Lysoform dezinfekčný čistič kuchyne môžete použiť na odstránenie nečistôt, mastnoty a škvŕn vo vašom dome. Je tiež antibakteriálnym dezinfekčným prostriedkom a môže sa používať na pravidelné hygienické čistenie, čím pomáha predchádzať šíreniu škodlivých baktérií a vírusov. Môžete ho použiť na rôzne povrchy v kuchyni vrátane kuchynského stola, sporáka, mikrovlnnej rúry, grilu, povrchov z nehrdzavejúcej ocele, ktoré sú použité napr. na umývadlách a spotrebičoch.
  • Lysoform dezinfekčný čistič na kúpeľňu: Lysoform dezinfekčný čistič kúpeľne je každodenný viacúčelový čistič, ktorý možno použiť na odstránenie zvyškov vodného kameňa, nečistôt a mydla. Je tiež antibakteriálnym dezinfekčným prostriedkom a môže chrániť vašu rodinu pred chorobami tým, že pomáha predchádzať šíreniu škodlivých baktérií a vírusov. Použite ho na všetky tvrdé povrchy v kúpeľni vrátane sprchy, vane, umývadla.
  • Lysoform hygienický gél na ruky: Dezinfekčný prostriedok na ruky zabíja až 99,9 % baktérií a vírusov* (*Virucídna aktivita proti obaleným vírusom), ktoré sa na vaše ruky lepia po celý deň. Môžete ho používať napr. na cestách keďže dezinfikuje ruky bez vody či mydla. Lysoform hygienický gél na ruky je dostupný aj v rodinnej 480 ml fľaši, ktorú môžete použiť doma alebo v kancelárii.
  • Lysoform univezálny dezinfekčný čistič: Lysoform univezálny dezinfekčný čistič má dezinfekčnú a hĺbkovú čistiacu schopnosť. Vhodný na všetky umývateľné povrchy.

Informácie a služby

Spojte sa s nami Zákaznícky servis Laundry & Home Care  +421 2 3331 0002 Kontaktujte nás na e-mailovej adrese: Stiahnuť vizitku Pridať do mojej zbierky

Alebo telefonicky v pracovných dňoch medzi 8.00 – 17.00 hod.Telefón: +421 2 3331 0002