Nature Box

Nature Box prichádza s tým najlepším z prírody. Objavte prirodzenú krásu Vašich vlasov a pokožky s našimi produktami telovej a vlasovej kozmetiky, ktorých receptúry obsahujú 100 % za studena lisované prírodné oleje. 

Vďaka tejto šetrnej procedúre sú uchovávané nielen prirodzené farby a vône olejov, ale tiež všetky potrebné živiny, antioxidanty, zdravé mastné kyseliny a vitamíny.

Všetky výrobky majú vegánsky certifikovanú receptúru s 95 % ingredienciami prírodného pôvodu a sú bez obsahu silikónov, sulfátových tenzidov a umelých farbív.

Aj Nature Boxu záleží na našej planéte – obaly všetkých našich výrobkov preto obsahujú 25 % recyklovaného plastu. Nature Box naviac spojil svoje sily s medzinárodnou rozvojovou organizáciou Solidaridad, ktorá podporuje malých farmárov v udržateľnom pestovaní a spracovávaní palmového oleja v niekoľkých regiónoch po celom svete. Vďaka tomu rastie farmárom produktivita a znižuje sa negatívny dopad na životné prostredie. 

Naša misia je šíriť pozitívne vibrácie po celom svete, používať vybrané prírodné ingrediencie a vegánske zloženie známe pre svoje zodpovedné zdroje. To je to, na čom nám záleží.

Pripojte sa k značke Nature Box a objavte Vašu krásu s nami.

Informácie a služby